Loopbaancoaching

Via VOTA krijg je de mogelijkheid om een loopbaancoachingstraject, bestaande uit 5 tot 7 sessies/gesprekken, te volgen bij een van de 10 geselecteerde loopbaancoaches uit onze regio. Elke coach heeft zijn/haar eigen specialisme en aanpak. Hieronder stellen de coaches zich aan je voor. Voor verdiepende informatie over de coaches, hun werkwijze en hun aanbod kun je doorklikken naar hun eigen website.

Heb je interesse om een traject bij een van de coaches te volgen of om vrijblijvend een kennismakingsgesprek met hen te maken? Ga hierover in gesprek met je leidinggevende of P&O adviseur, zij kunnen je aanvraag indienen bij VOTA.

Karin Pranger | KP Loopbaanadvies 

'Hou grip op je loopbaan met KP Loopbaanadvies.'

Uit ervaring weet ik waar je mee te maken krijgt wanneer je werk niet meer past als een fijne jas. Om die knellende jas weer recht te trekken, of van maat te veranderen of samen een hele andere uit te zoeken, daar neem ik jou in mee.

Om te zoeken naar die juiste carrièrekeus maak ik gebruik van het Koersonderzoek van Adriaan Hoogendijk, een veelgebruikte methode met ruimte voor veel maatwerk. Met een persoonlijk actieplan kun je je loopbaan dan (weer) verder vormgeven.

Betrokkenheid, integriteit, nuchterheid en humor kenmerken mijn persoon en mijn manier van werken. Als coach stimuleer en motiveer ik om meer uit jezelf en jouw loopbaan te halen, ik vertel graag meer in een oriënterend gesprek.

Contact
Voor een vrijblijvende kennismaking kun je contact met mij opnemen tijdens kantoortijden, 06 1211 4910 en mailen mag natuurlijk ook, [email protected]. Mijn website: www.kploopbaanadvies.nl.

---------- 

Nanda Dolman-Hes | WERK EN U 

'We willen allemaal met plezier naar ons werk gaan!'

Als je lekker in je vel zit en je er bewust van bent, dat de manier waarop je werkt, ook echt bij je past, kun jij je optimaal ontwikkelen! Belangrijk thema’s daarbij zijn o.a. leiderschap, communicatie, samenwerking, effectief werken, vitaliteit en de balans tussen werk en privé.

Om het beste uit jezelf en je ontwikkeling te halen, kan je echter soms wel wat extra  ondersteuning gebruiken. Vaak weet je wel wat je moet doen, maar doe je het ook? En wat als je het allemaal even niet meer overziet? Bij dit soort vraagstukken help ik je graag, op een praktische, constructieve en duurzame wijze. Met ruim 20 jaar ervaring als coach werk ik zowel op individueel- als op teamniveau.

Contact
Meer weten? Bel naar: 06-23205411 en neem een kijkje op mijn website: www.werk-en-u.nl. Tot snel!

----------  

Erik Schutten | Bureau de Poort

'Loopbaancoaching als ontwikkelingsweg.'

Erik SchuttenMet loopbaancoaching, zoals ik dat aanbied, help ik je vanuit jezelf, actief je eigen ontwikkeling ter hand te nemen.

In je loopbaan, juist binnen het onderwijs, is het van belang om met voortdurende aandacht je talenten zo krachtig mogelijk te laten groeien. Dit is een doorgaand proces van ontwikkeling waarbij verschillende aspecten van belang zijn: Bezieling, Uniciteit, Leiderschap, Verbinding, Balans, Vakmanschap

Mijn stijl kenmerkt zich als krachtig en mild, al luisterend en spiegelend snel tot de essentie komend. Ik benader je op verstandelijk niveau en op gevoelsniveau. Ik heb meer dan 20 jaren ervaring in het werken met mensen vanuit diverse functies (trainer/coach, loopbaanbegeleider, mediatior, manager en docent). Mijn opleidingsachtergrond is die van personeel en organisatie, onderwijs, algemeen management, energetisch werk en Integrale Psychologie.

Contact
Zie ook: www.bureaudepoort.nl of neem contact met mij op via: 06-24728750

----------  

Esther Iepema | Es-senses

Door inzicht en helderheid te krijgen in wat je wilt, welke vaardigheden je nodig hebt en op welke wijze je je kunt ontwikkelen, kun je verder daar waar het nu stagneert.

 • Ben je de connectie met jouw passie, jouw drijfveer, jouw motivatie verloren?
 • Voel je een onvrede wanneer je naar je werk gaat en krijg je geen energie meer van je werkzaamheden?
 • Stap je steeds weer in dezelfde valkuilen en overweeg je daarom te stoppen met je baan?
 • Of ben je de richting en focus kwijt in het uitvoeren van je taken?

Dan kan loopbaancoaching zeer helpend zijn voor jou op dit punt in jouw leven. Samen met de paarden en de dolfijnen, ondersteun ik jou in wat er nodig is voor je om stappen te kunnen zetten, veranderingen aan te gaan, plannen te kunnen maken, inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen te krijgen of dat wat jouw specifieke behoefte is. Door de basisbehoeftencirkel van de CREF-methode hierbij in te zetten als tool, krijg je snel inzicht in welke basisbehoeften wel of niet voldoende zijn opgevuld binnen jouw werk en in jouw leven.

Contact
Kijk op mijn website: www.es-senses.nl of neem contact met mij op via [email protected] of 06-33708216

----------  

Marieke Langenberg | Advies in verandering

'Fris & vrolijk aan het werk!'

Marieke LangenbergWil je meer uit je loopbaan halen? Wil je veranderen van werk, maar twijfel je over wat je (nog meer) zou willen en kunnen? Vind je het lastig om jezelf te laten zien, op school, in netwerkgesprekken of de arbeidsmarkt? Ervaar je werkdruk, een dreigende burn-out, of ben je juist herstellende daarvan en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken?

Dan ben je bij mij aan het goede adres! Al sinds 2002 help ik mensen met loopbaanvragen om fris en vrolijk aan het werk te gaan én te blijven. Zo draag ik bij aan jouw vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Ik ben specialist in Werkgeluk en Positieve Psychologie. Mijn werkwijze is respectvol en integer, maar ook hands-on en oplossingsgericht. Ik werk met veel energie en humor met maar één doel voor ogen: Het beste resultaat voor mijn cliënten. Ik ben helder, straight en recht-door-zee. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking om te zien of mijn aanpak jou bevalt.

Contact
Mijn website: www.adviesinverandering.nl

----------  

Monique Knoef | Kompetens

'Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt.' 

Je hebt een leuke baan, maar je hebt toch het gevoel dat er meer in zit. Of je merkt aan jezelf dat je huidige baan eigenlijk geen energie meer geeft. Je wilt nu echt de stap zetten die recht doet aan jouw talenten. Dan is loopbaancoaching iets voor jou!

Tijdens een loopbaantraject kijken wij samen hoe je dichtbij jezelf kunt blijven en je jouw talenten nog meer kan inzetten. Heldere doelen, een actieve houding en praktische methoden vormen de ingrediënten voor deze resultaatgerichte coaching. Met de inzet van de TMA Talentenanalyse aan het begin van het coachingstraject maken we een vliegende start. Dit zelfinzicht helpt je de juiste keuzes te maken. In wat echt bij je past en waar je energie van krijgt.

Contact
Kijk voor meer informatie over loopbaancoaching en de TMA Talentenanalyse op www.kompetens.nl. Of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking via [email protected] of 06-53811842.

 * Voor dit coachingstraject is een eigen bijdrage van het schoolbestuur ten hoogte van € 455,= (excl. btw) noodzakelijk. 

----------  

Marloes Janknegt | Janknegt

'Neem de stap naar meer werkgeluk.'

Werkgeluk is een thema dat mij al jaren raakt. Ik heb zelf ervaren hoeveel stress je van je werk kan ervaren en wat voor invloed dat op je leven heeft. Aan het roer staan van je loopbaan en zelf de juiste keuzes kunnen maken is wat dan vaak ontbreekt. Samen creëren we weer overzicht, inzicht en structuur.

Jarenlang begeleid ik mensen bij het vinden van werkgeluk. Ik zet je letterlijk in beweging op de manier die bij jou past. Omdat in beweging komen op alle fronten stimulerend werkt vindt de coaching wandelend in de bossen van de omgeving van Lochem plaats.
Mensen ervaren mij als een energiegever die jou op een persoonlijke, open, enthousiaste en rustige manier inzichten geeft. Daarbij ben ik praktisch en positief. Met als resultaat dat je met plezier naar het werk gaat en meer werkgeluk ervaart.

Contact
Meer weten? Kijk op mijn website: www.marloesjanknegt.nl of neem contact met mij op via [email protected] of 06-22844618

----------  

Loes Steinebach | Adelante Onderwijscoaching

'Wandel- en Onderwijscoaching… Ook voor beroepsoriëntatie.'

Je werkt al een poosje in het onderwijs, je hebt het nog best naar je zin, maar toch ben je benieuwd naar wat er eigenlijk nog meer is. Ook al is dat nog even buiten je comfortzone. Of misschien voel je dat je te veel energie verliest, dat je wellicht iets anders wil gaan doen, maar wat? 

Ben jij op zoek naar je talenten, naar wat je echt belangrijk vindt in je werk en in je leven? Wil je onderzoeken waar jij energie van krijgt en hoe dat zit met andere periodes in je leven? Kortom, wil je verder kijken dan naar wat je nu doet en wil je je breder oriënteren? Dat kan zeker met een wandelcoachtraject.

De coachgesprekken zijn heerlijk buiten, wandelend of tijdens rustmomenten lekker zittend op een bankje. Het buiten zijn en de natuur is rustgevend en zal je gaan helpen om ruimte te creëren in je hoofd voor nieuwe inzichten.

Bij wandel- en onderwijscoaching krijg je van mij krachtige vragen met bijbehorende coachoefeningen en maak ik gebruik van mooie associaties uit de natuur.

Contact
Meer weten? Kijk op mijn website: www.adelante-onderwijscoaching.nl of bel of app me geheel vrijblijvend op 06-10782260.

----------  

Esther Glas | GlasWerkt

‘Glaswerkt in werk, loopbaan en leven.’

Esther GlasMet een knipoog naar mijn achternaam, maar ook omdat ik graag helder en transparant werk en natuurlijk omdat veel mensen inmiddels weten dat het met Glaswerkt werkt, bedacht ik in 2008 de naam voor mijn onderneming: ‘Glaswerkt in werk, loopbaan en leven’.

Het werkt met mij, sinds 1999 in coaching, begeleiding, advies en trainingen. ‘Het’ is de verbinding die ik zoek met mensen in mijn werk. Daarnaast werkt in coaching steeds de unieke mix van erkenning en herkenning, bewustwording, stil staan, andere perspectieven, eigen verantwoordelijkheid en de regie nemen in werk en leven. Met heldere doelen en duidelijke afspraken. Ik volg graag mijn intuïtie en creatieve ingevingen. Ik zet verschillende methodieken en speelse werkvormen in om coaching en training te verlevendigen. Ik probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij de mensen waarmee en waarvoor ik werk, om vanuit verbinding bewust te kunnen worden en/of nieuwe keuzes te kunnen maken.

Contact
Ben je nieuwsgierig? Dan ben je van harte welkom in mijn werkruimte in De Kaemer in Hengelo, aan de Enschedestraat 47 of je kan me bellen of mailen. Telefoon: 0621874644 - Email: [email protected] - Website: www.glaswerkt.com - Facebook Glaswerkt in loopbaan, werk en leven, training en coaching @WerktGlas

 * Tijdens het intakegesprek wordt bepaald hoeveel coachssessies nodig zijn. Indien dit er 5 zijn, dient het schoolbestuur een eigen bijdrage te doen van € 350,= (excl. btw).

----------  

Eline de Roo | Aucella 

'Tijd voor verandering? Dan is (loopbaan)coaching bij Aucella iets voor jou!'

Ik weet dat het anders moet, maar hoe? Herken je een van deze stellingen?

 • Ik ben vermoeid en ik ervaar veel stress.
 • Ik wil stappen maken, maar er is iets dat me blokkeert.
 • Ik ben bang om verkeerde (loopbaan)keuzes te maken.
 • Ik wil iets anders gaan doen, maar heb geen idee wat.

Om jou meer in contact te brengen met jezelf, werk ik als volgt:

 • Mijn blik is ‘systemisch’; kijk naar het grotere geheel en jouw plek daarin.
 • Ik gebruik praktische en levendige werkvormen zoals (familie)opstellingen, dat geeft heel snel diepgaand inzicht over wat jou blokkeert.
 • Als het passend is, zet ik gevalideerde vragenlijsten in om je verder te brengen.

Contact
Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking!
Hartelijke groet, Eline de Roo

Telefoon: 06 215 34 887
Email: [email protected]
Website: www.aucella.nl
LinkedIn: www.linkedin.com/in/elinederoo/