Even voorstellen: Attendiz

09-04-2024

VOTA staat voor Voortgezet Onderwijs Twente en de Achterhoek en is een samenwerkingsverband van zelfstandige V(S)O-schoolbesturen en een school voor middelbaar beroepsonderwijs. Zij hebben de krachten gebundeld en gaan via VOTA gezamenlijk aan de slag met de gevolgen van regionale krimp en het dreigend lerarentekort. In willekeurige volgorde stellen de besturen zich aan je voor. Dit keer geven we de beurt aan Attendiz.

Verschillende scholen voor verschillende leerlingen

Attendiz is een koepel van scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs in de regio Twente. Op onze 12 scholen (20 locaties) in Enschede, Hengelo, Almelo en Losser geven wij onderwijs aan ongeveer 2000 leerlingen in de leeftijd van 4 tot 20 jaar.

Wij zijn gespecialiseerd in onderwijs en begeleiding aan leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte. Bij ons vinden deze leerlingen een veilige plek en ontwikkelen zij een stevige basis voor hun toekomst. Onze scholen werken intensief samen met andere partijen zoals scholen voor regulier basis- en voortgezet onderwijs, mbo’s, zorginstellingen en gemeenten.

Jij maakt het onderwijs speciaal!

Werken bij Attendiz betekent een betekenisvolle uitdaging in het speciaal onderwijs. Bij ons help je leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte om zich optimaal te ontwikkelen. Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat iedere leerling een onderwijsprogramma krijgt aangeboden, dat aansluit bij zijn of haar onderwijsbehoefte. Zodat geen kind tussen wal en schip hoeft te vallen.

Onze collega’s ervaren en beoordelen het werken binnen Attendiz als positief. Vooral het werkplezier en het gevoel van verbondenheid met onze leerlingen is groot.

Wat zo leuk is aan werken bij Attendiz

  • Op 12 scholen werken we met 700 collega’s aan onze missie.
  • We spelen een belangrijke rol in het leven van onze leerlingen. Daar voelen we ons verantwoordelijk voor.
  • Je vindt ons in heel Twente, dus we zijn altijd in de buurt.
  • We waarderen je inzet, daarom bieden we steengoede arbeidsvoorwaarden.
  • Er is volop aandacht en ruimte voor jouw eigen ontwikkeling, bijvoorbeeld via onze eigen Attendiz Academie.


Deel jij onze passie voor werken in het speciaal onderwijs? Dan pas je misschien wel bij ons!

www.attendiz.nl

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven