Even voorstellen: Reggesteyn

19-06-2024

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen we onze aangesloten besturen aan je voor. Dit keer geven we de beurt aan Reggesteyn.

Word jij onze nieuwe teamgenoot?  

Dan kies je voor niet zomaar een school. Met een vestiging in Nijverdal en Rijssen, kunnen leerlingen bij ons terecht voor gymnasium, atheneum, havo, technasium, TL, kader, basis en praktijkonderwijs.

Wij zijn een open christelijke school met een missie die draait om het begeleiden van leerlingen bij het ontdekken van wie ze zijn en wie ze kunnen worden door te leren van en met elkaar. Daar hebben we jou natuurlijk keihard voor nodig. Wij zullen er dan ook alles aan proberen te doen om jouw waarde te laten stralen. Jij doet er toe! En dat betekent inclusiviteit in de breedste zin van het woord.

We geloven sterk in de kracht van samen leren, van en met elkaar. Want laten we eerlijk zijn, de beste inzichten komen vaak voort uit de ontmoeting met anderen, met verschillende ideeën, meningen en levensvisies. Dus laten we nieuwsgierig blijven, laten we elkaar blijven uitdagen, laten we samen groeien en vooral, laten we er samen iets geweldigs van maken!

Met vriendelijke groet (van links naar rechts op de foto),

Henk Nijenkamp, directeur PrO/Vmbo
Aart van ’t Veld, voorzitter College van Bestuur
Ilonka Donker, directeur Havo/Vwo
en alle andere Reggesteyners.

reggesteyn.nl

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven