Op weg naar een baan die bij je past!

15-05-2023

Via VOTA krijg je toegang tot een vacaturebank van alle aangesloten scholen. Wil je meer uren werken? Ben je op zoek naar een andere rol, functie of zelfs een tijdelijk project? Of wil je af en toe invallen? VOTA biedt jou de kans om je werk in te vullen zoals jij dat wilt. Om jou hierbij te helpen heeft VOTA het E-portfolio ontwikkeld.

Jouw eigen digitale loopbaandossier

Het E-portfolio is ontwikkeld om jou te helpen bij het solliciteren op vacatures in het onderwijs. Je kunt het zien als een soort digitaal loopbaandossier dat je steeds verder kunt uitbreiden, naarmate je bijvoorbeeld meer cursussen afrondt, meer werkervaring opdoet en meer interesses ontwikkelt.

Maar ook bruikbaar is als je al veel ervaring hebt. Het E-portfolio is namelijk ook zinvol voor je eigen school en de andere scholen om te zien waar je belangstelling voor hebt en waar je expertise ligt. Zo kun je je belangstelling registreren voor bepaalde vacatures, projecten of klussen die passen bij je expertise, affiniteit of ontwikkelbehoefte.

Gebruik het E-portfolio als je digitale kluis en bewaar eenvoudig en op een veilige manier relevante documenten, die je misschien later wilt delen met (potentiële) werkgevers of andere partijen. Je bepaalt zelf wat je wilt delen!

Op naar (meer) werkplezier

Door het aanmaken een E-portfolio sta jij met 1-0 voor! Je bent namelijk voor een werkgever makkelijk benaderbaar als er een interessante klus of vacature voorbijkomt. Jij geeft aan wat je leuk vindt, waar je goed in bent én waar je blij van wordt. Met het vullen van het E-portfolio vergroot jij je kans om de baan te vinden die bij je past en werk te doen wat je leuk vindt.

Want als jij op de plek zit die bij je past, zorgt dat niet alleen voor meer werkplezier voor jezelf, maar ook voor goed onderwijs voor onze regio!

Maak dus snel jouw eigen E-portfolio aan!

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven