'Pedagogische OOP'er' of 'Leer creatief denken'. Welke workshop kies jij?

11-04-2023

Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor twee vitaliteitsworkshops. Doe dit snel, want er zijn nog maar een paar plekken vrij. De workshops vinden 's avonds plaats van 18.30 tot 21.30 uur. De trainingen worden verzorgd door BTR trainingen.

De pedagogische OOP’er

Ben jij regelmatig een eerste aanspreekpunt op school? De OOP’er van deze tijd is niet alleen maar facilitair en/of ondersteunend verantwoordelijk, maar onderhoudt ook contacten met leerlingen, ouders en collega’s. Deze workshop is geschikt voor OOP’ers in het onderwijs die vaardiger willen worden in de omgang en communicatie met leerlingen, ouders en collega’s.

Datum: maandag 17 april 2023 18.30 - 21.30 uur
Gieterij 200, 7553 VZ Hengelo

Leer creatief denken

“Je zit met een probleem maar je komt niet verder. Je hersenen draaien op volle toeren maar je komt steeds met dezelfde oplossingen. Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg”. Tijd om het vastgeroeste patroon te doorbreken en je hersenen een beetje te stretchen. Kijk met een frisse blik naar jezelf en je vakgebied. Leer je creatief te ontwikkelen, denk out-of-the-box.

Datum: woensdag 19 april 2023 18.30 - 21.30 uur
Locatie: Tiemeister 20, 7541 WG Enschede

Voor meer informatie of om je aan te melden, kijk op vota.nl/vitaliteitsworkshops

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven