Schrijf je in voor een vitaliteitsworkshop

01-11-2022

Je kunt je weer inschrijven voor een online vitaliteitsworkshop via VOTA. We hebben drie interessante thema's voor je geselecteerd. Omdat jij werkzaam bent bij een van de scholen die zijn aangesloten bij VOTA, kun je deze workshop gratis volgen.

De workshops vinden 's avonds plaats van 18.30 tot 21.30 uur. Dit lijkt misschien lang, maar daardoor kunnen we juist extra diep op het onderwerp ingaan en haal jij er het maximale uit voor jezelf. Er zitten voldoende pauzes in. De trainingen worden verzorgd door BTR trainingen en zijn de vorige keer goed door jullie beoordeeld.

Meld je aan voor de vitaliteitsworkshops

Met vertrouwen en eigen persoonlijke kracht de veranderingen tegemoet, RET!

Datum: dinsdag 22 november 2022 18.30 - 21.30 uur (online)

Rationeel Emotieve Training (RET). Je hebt de hele dag moed ingesproken om een dominante collega te confronteren met zijn lakse houding, maar als het erop aan komt slik je alwéér alles in. Je kijkt wekenlang op tegen een belangrijk moment, bang om te falen, en toch is dat precies wat er gebeurt… Hoe komt het dat je je in sommige situaties niet gedraagt zoals je wilt? En wat kun je daaraan doen?

New Time Management

Datum: maandag 14 november 2022 18.30 - 21.30 uur (Lyceumlaan 30, Enschede)

Heb jij ook regelmatig het gevoel dat je zoveel meer had willen doen tijdens je werkdag? Terwijl je na werktijd nog steeds druk bent met je werk. Misschien ’s avonds achter de laptop je achterstallige mail wegwerken of de dag van morgen voorbereiden, anders misschien wel in je hoofd. “Morgen dit nog doen, dat nog doen”. Gedachtes aan wat je nog af moet maken komen op de meest vreemde momenten in je hoofd. Onder de douche, in de winkel, ’s avonds op de bank tijdens het kijken van die leuke film. Vervelend, want thuis wil je ontspannen. De batterij opladen om morgen weer met nieuwe energie verder te kunnen.

Beïnvloeden als een professional

Datum: donderdag 24 november 2022 18.30 - 21.30 uur (Sloetsweg 153. Hengelo)

Wil je anderen enthousiast(er) maken voor je plannen? Wil je gesprekken op een natuurlijke en prettige manier beïnvloeden? Ontdek je persoonlijke manier van overtuigen en bereik je doelen. In deze training gebruiken we de basistheorie van Robert Cialdini, om te leren beïnvloeden vanuit kracht i.p.v. macht. Tijdens deze interactieve workshop geven we uitleg welke vormen van macht er zijn en hoe die zich laten typeren.

Bekijk hier het bredere vitaliteitsaanbod dat je gratis kunt volgen via VOTA.