Schrijf je in voor een vitaliteitsworkshop

15-03-2023

Je kunt je weer inschrijven voor vitaliteitsworkshops via VOTA. We hebben vier interessante thema's voor je geselecteerd. Omdat jij werkzaam bent bij een van de scholen die zijn aangesloten bij VOTA, kun je deze workshop gratis volgen. De workshops vinden 's avonds plaats van 18.30 tot 21.30 uur. De trainingen worden verzorgd door BTR trainingen.

  • Omgaan met werkdruk – dinsdag 28 maart
  • Persoonlijk leiderschap – donderdag 30 maart
  • De Pedagogische OOP’er – maandag 17 april
  • Leer creatief denken – woensdag 19 april

Klik hier om je aan te melden voor de vitaliteitsworkshops

Thema’s vitaliteitsworkshops

Omgaan met werkdruk
Heb je steeds vaker het gevoel dat de werkdruk te hoog is? Ervaar je steeds vaker stress op je werk en heb je soms moeite het overzicht te houden? Heb je het gevoel dat het nu tijd is om hier iets aan te doen voordat het te laat is? Dan is deze workshop iets voor jou. In deze praktische workshop met een gezonde dosis humor leer je om op effectieve wijze met je werkdruk om te gaan en zodoende je stress tot een minimaal niveau te reduceren. Je ervaart energie, plezier en vertrouwen in je werkzaamheden, wat hopelijk resulteert in ontspannen werken en leven.

Datum: dinsdag 28 maart 2023 18.30 - 21.30 uur
Locatie: Welbergweg 20, 7556 PE  Hengelo


Persoonlijk leiderschap
De workshop Persoonlijk leiderschap draait om leiding geven aan je eigen leven. Tijdens de workshop breng je in kaart wat jij nodig hebt om je persoonlijk leiderschap te versterken. Aan de hand van oefeningen leer je proactief te zijn. Je gaat werken aan zelfreflectie. Hoe kun je aangeleerde gewoontes doorbreken? De workshop Persoonlijk leiderschap is een ontdekkingstocht naar jezelf.

Datum: donderdag 30 maart 2023 18.30 - 21.30 uur
Locatie: Welbergweg 20, 7556 PE  Hengelo


De pedagogische OOP’er
Ben jij regelmatig een eerste aanspreekpunt op school? De OOP’er van deze tijd is niet alleen maar facilitair en/of ondersteunend verantwoordelijk, maar onderhoudt ook contacten met leerlingen, ouders en collega’s. Deze workshop is geschikt voor OOP’ers in het onderwijs die vaardiger willen worden in de omgang en communicatie met leerlingen, ouders en collega’s.

Datum: maandag 17 april 2023 18.30 - 21.30 uur
Locatie: Gieterij 200, 7553 VZ  Hengelo


Leer creatief denken

“Je zit met een probleem maar je komt niet verder. Je hersenen draaien op volle toeren maar je komt steeds met dezelfde oplossingen. Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg”. Tijd om het vastgeroeste patroon te doorbreken en je hersenen een beetje te stretchen. Kijk met een frisse blik naar jezelf en je vakgebied. Leer je creatief te ontwikkelen, denk out-of-the-box.

Datum: woensdag 19 april 2023 18.30 - 21.30 uur
Locatie: Tiemeister 20, 7541 WG Enschede

Bekijk hier het bredere vitaliteitsaanbod dat je gratis kunt volgen via VOTA.

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven