VOTA verwelkomt Het Noordik en Reggesteyn

10-11-2023

Waar voorheen VOTA bestond uit zeven V(S)O-schoolbesturen en één mbo-bestuur, kunnen we nu met trots vermelden dat VOTA is uitgebreid met nog twee schoolbesturen uit de regio. Per 31 oktober 2023 sluiten ook CSG Het Noordik en CSG Reggesteyn aan bij VOTA.

Het Noordik heeft drie vestigingen: in Almelo, Vriezenveen en Vroomshoop en biedt de volgende niveaus aan: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Daarnaast is Het Noordik één van de drie moederscholen van het Alma College.

Reggesteyn kent twee vestigingen: in Nijverdal en Rijssen en biedt de volgende niveaus aan; praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Het Noordik en Reggesteyn werken al langer samen op het gebied van werving en selectie van nieuwe medewerkers, onder andere via het gezamenlijk opgezette platform OnderwijsSelect. Deze kennis en ervaringen nemen zij mee naar VOTA.
Met de toetreding van Het Noordik en Reggesteyn bij VOTA bundelen wij de krachten en sorteren we samen voor op de gevolgen van de regionale krimp en het dreigende lerarentekort.

We zijn blij met de toetreding van beide scholen. Samen werken. Samen groeien!

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven