Wegens succes opnieuw aangeboden

08-06-2021

Goed nieuws! Vanwege de vele aanmeldingen worden twee populaire vitaliteitsworkshops via VOTA opnieuw aangeboden. Wees er snel bij, want ze zitten snel vol!

New Timemanagement, vergroot je persoonlijke effectiviteit | Dinsdag 15 juni, 18.30 - 21.30 uur

Heb jij ook regelmatig het gevoel dat je zoveel meer had willen doen tijdens je werkdag? Terwijl je na werktijd nog steeds druk bent met je werk. Misschien ’s avonds achter de laptop je achterstallige mail wegwerken of de dag van morgen voorbereiden, anders misschien wel in je hoofd. “Morgen dit nog doen, dat nog doen”. Gedachtes aan wat je nog af moet maken komen op de meest vreemde momenten in je hoofd. Onder de douche, in de winkel, ’s avonds op de bank tijdens het kijken van die leuke film. Vervelend, want thuis wil je ontspannen. De batterij opladen om morgen weer met nieuwe energie verder te kunnen. 

Met vertrouwen en eigen persoonlijke kracht de veranderingen tegemoet, RET! | Maandag 28 juni, 18.30 - 21.30 uur

Rationeel Emotieve Training (RET). Je hebt de hele dag moed ingesproken om een dominante collega te confronteren met zijn lakse houding, maar als het erop aan komt slik je alwéér alles in. Je kijkt wekenlang op tegen een belangrijk moment, bang om te falen, en toch is dat precies wat er gebeurt…  Hoe komt het dat je je in sommige situaties niet gedraagt zoals je wilt? En wat kun je daaraan doen? Wil je meer weten, kijk hier voor meer informatie over de workshop!

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven