AVO mentor
OSG hengelo

Functie

Wij zoeken voor de invulling van geboorteverlof en invulling van de Wet Invoering Extra geboorteverlof voor één van onze collega's een tijdelijke vervanger. Waarschijnlijk start het verlof eind januari 2021 maar willen we de vervanging al twee weken daarvoor in laten gaan. Op deze manier kan de vervangende collega op een goede manier de overdracht ontvangen en kan het lesgeven zoveel mogelijk doorlopen. Het gaat om het mentoraat van een eerste-jaars groep Praktijkonderwijs. De werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 
Onze voorkeur gaat uit naar iemand met affiniteit voor het praktijkonderwijs die flexibel genoeg is om naast de AVO vakken ook vakken als Techniek en Groen te geven. 

Functie eisen

Onze voorkeur gaat uit naar een ervaren AVO docent in het praktijkonderwijs en/of het cluster 4 onderwijs. Binnen 't Genseler is de focus sterk gericht op de totale ontwikkeling van leerlingen, de toeleiding naar arbeid en eventueel vervolgonderwijs bij het ROC. De doelgroep van het Praktijkonderwijs is een doelgroep die zich laat omschrijven als divers en uitdagend maar tegelijkertijd ook heel mooi!

Binnen de school werken we veel met de volgende methodes:
- Strux
- Deviant
- Werkportfolio
- Leefstijl

Verder is schoolbreed de ABC methodiek voor het omgaan met gedrag geïmplementeerd. 

Inlichtingen

Inlichtingen over deze vacature zijn verkrijgbaar bij:                                             Dave van Zutphen, schooldirecteur.                                                    Telefoonnummer 074 - 291 62 57

Type Vacature
Organisatie OSG hengelo
Locatie Praktijkonderwijs 't Genseler
Postcode 7552 AH
Stad Hengelo (Ov)
Opleidingsniveau Derde graads bevoegdheid
Werktijdfactor van 0,80
Werktijdfactor tot 0,80
Contract Vervanging tijdelijk afwezige medewerker
CAO Voortgezet Onderwijs
Informatie verkrijgen bij De heer D. van Zutphen
Functie(s) Overig
Functiegroep OP
Publicatiedatum 02-11-2020
Ingangsdatum 1 februari 2021
Reageer voor 11-12-2020
Vacaturenummer 239
Doorsturen Bekijk PDF

OSG hengelo

We streven naar uitdagend onderwijs waar jongeren tot initiatief komen en zelfstandig opereren. De leerling is in toenemende mate verantwoordelijk voor het eigen leer- en ontwikkelingsproces. Vanuit respect, erkenning en persoonlijke aandacht werken we aan een plezierige en leerzame tijd voor onze leerlingen.

Meer over OSG hengelo