Docent Lichamelijke Opvoeding
Stichting OSG Hengelo

Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding - Scholengroep Carmel Hengelo

Voor onze samenwerkende school C.T. Stork College zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Lichamelijke Opvoeding. Deze vacature valt onder de verantwoordelijkheid van Scholengroep Carmel Hengelo. Wij zoeken een nieuwe collega, die aan de slag wil op het vmbo in Hengelo. Beschik jij over een onderwijsbevoegdheid voor het vak lichamelijke opvoeding? Wil jij vmbo-leerlingen lekker laten bewegen in binnen- en buitenlucht? Reageer dan op deze vacature!

 

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen aan alle leerlingen in de onderbouw en in de bovenbouw van het vmbo van het C.T. Stork College. Ook help je jongeren om zich bewust te worden van hun eigen leefstijl en daar is bewegen een belangrijke component bij.

Jouw profiel

Je beschikt over een eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak lichamelijke opvoeding (LO). Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je bent bewezen collegiaal, professioneel en je bouwt mee aan de school. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van projecten. Je speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen en kunt goed samenwerken. Je werkt graag in een professionele setting binnen het vmbo. Je bent bedreven in het gebruiken van ICT-toepassingen en weet deze in te zetten in de lespraktijk.

Jouw werkplek

Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo. 

C.T. Stork College is een school die ontstaan is uit het initiatief van Scholengroep Carmel Hengelo en Openbare Scholengemeenschap Hengelo om samen het vmbo onderwijs in Hengelo vorm te geven.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan met een functieomvang van 0,6 - 0,8 fte, tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband. Ingangsdatum: 1 augustus 2022. Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een passend salaris, schaal LB. 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

De Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze organisatie? Bekijk dan de verschillende websites: www.ctstorkcollege.nl of www.carmelhengelo.nl.  

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen? De heer Patrick ten Voorde, teamleider, beantwoordt ze graag. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 27 45 48 51.  

 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties gaat de vacature offline.

Tijdens de zomervakantie (van 18 juli 2022 t/m 28 augustus 2022) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Tot 20 juli kun je eventuele vragen stellen via 06 –  27 45 48 51.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Type Vacature
Organisatie Stichting OSG Hengelo
Locatie C.T. Stork College
Postcode 7556 AA
Stad Hengelo (Ov)
Adres Fré Cohenstraat 10
Opleidingsniveau Eerste graads bevoegdheid
Werktijdfactor van 0,60
Werktijdfactor tot 0,80
Contract Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Voortgezet Onderwijs
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Overig
Functiegroep OP
Functieniveau Eerste graads bevoegdheid
Vak Lichamelijke opvoeding
Publicatiedatum 13-07-2022
Ingangsdatum Schooljaar 2022-2023
Reageer voor 28-08-2022
Inschaling LB
Vacaturenummer 977
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting OSG Hengelo

Het C.T. Stork College is een nieuwe school die ontstaan is uit het initiatief van Scholengroep Carmel Hengelo en Openbare ScholenGemeenschap Hengelo om samen het vmbo onderwijs in Hengelo vorm en inhoud te geven.

Meer over Stichting OSG Hengelo