Docent Nederlands 2e graads
OSG hengelo

Docent Nederlands 2e graads

Wij zijn met ingang van 4 januari 2021 op zoek naar een enthousiaste en organisatorisch sterke:
 
Docent Nederlands 2e graads  (10 - 14 lessen per week)
 
Een prachtige baan op een ondernemende en kleinschalige school.
 

Bataafs Lyceum

Het Bataafs Lyceum is een school voor havo en vwo (atheneum, gymnasium en masterclass) met een goede samenwerking binnen het docententeam en de schoolleiding. 

Het Bataafs Lyceum is een school waar leerlingen serieus worden genomen, wij zijn faciliterend en vol vertrouwen. De leerlingen op het Bataafs Lyceum worden gezien als partners van docenten en overig personeel. Samen geven we vorm aan de school en aan het onderwijs. Het Bataafs Lyceum is ook een school voor uitdagend en ambitieus onderwijs. De school streeft naar kwalitatief hoogstaand onderwijs voor elke leerling.

 Speerpunten van de school zijn:

  • De Masterclass (voor meerbegaafde leerlingen)
  • Het HaCo programma (Havisten Competent, waarin aandacht wordt besteed aan vaardigheden noodzakelijk voor het HBO)
  • Het Gymnasium
  • Bijzondere aandacht voor de bètavakken, het vak filosofie en de mogelijkheid voor alle moderne vreemde talen internationaal erkende taalcertificaten te behalen.

Wij hanteren onderwijsconcepten die hun waarde hebben bewezen, maar zijn ook bewust actief bezig met onderwijsvernieuwing. Wij zetten actief stappen richting het personaliseren van het onderwijs. Wij hechten aan de klassikale context, maar zien ook dat wij leerlingen meer maatwerk kunnen bieden. Richtinggevend daarbij is ICT-rijk onderwijs. 

Bijzonderheden

Inlichtingen over deze vacature kunt u verkrijgen bij het Bataafs Lyceum, de heer     W. Veenvliet, schooldirecteur, tel. 074-2913328.

Informatie over het Bataafs Lyceum kunt u vinden op onze website: www.bataafslyceum.nl

 

 

 

 

Type Vacature
Organisatie OSG hengelo
Locatie Bataafs Lyceum
Postcode 7556 HM
Stad Hengelo (Ov)
Opleidingsniveau Tweede graads bevoegdheid
Contract Bepaalde tijd
CAO Voortgezet Onderwijs
Informatie verkrijgen bij De heer W. Veenvliet
Functie(s) Docent
Functiegroep OP
Functieniveau Tweede graads bevoegdheid
Vak Nederlands
Publicatiedatum 20-11-2020
Ingangsdatum 4 januari 2021
Reageer voor 10-12-2020
Inschaling LB
Vacaturenummer 251
Doorsturen Bekijk PDF

OSG hengelo

Leren begint bij wie jij bent. Bij wat jij wilt en kunt. En dat je dat tegenwoordig dan persoonsgericht leren noemt – het zij zo. De kern is een soort van dienstbaarheid aan de leerling en het leren. Onderwijs dat helpt om te leren leren. Omdat juist dat je verder helpt in het leven. Wat je ook gaat doen, waar je ook gaat werken en hoe dat werk er ook uit ziet. Bataafs Lyceum. We zijn trots op je. Hierin zit een essentiële, impliciete belofte. Namelijk dat wij er alles aan zullen doen om trots op je te zijn. We willen je leren kennen, zodat we kunnen bieden wat bij jou past. We willen weten wie jij bent. Als mens. Als leerling. Als zoon of dochter.

Meer over OSG hengelo