Workshop: Met vertrouwen en eigen persoonlijke kracht de verandering tegemoet; RET!

Dinsdag 12 april van 18.30-21.30 uur

Rationeel Emotieve Training (RET). Je hebt de hele dag moed ingesproken om een dominante collega te confronteren met zijn lakse houding, maar als het erop aan komt slik je alwéér alles in. Je kijkt wekenlang op tegen een belangrijk moment, bang om te falen, en toch is dat precies wat er gebeurt…  Hoe komt het dat je je in sommige situaties niet gedraagt zoals je wilt? En wat kun je daaraan doen?

Ineffectief gedrag komt voort uit ineffectieve gedachten. Om succesvol met veranderingen in je werk om te gaan is talent alleen niet genoeg. Zelfinzicht, het vermogen om effectief om te gaan met tegenvallers en kritiek, zelfsturend en proactief handelen en een ontspannen, zelfbewuste houding vergroten je zelfvertrouwen en helpen je bij het realiseren van je doelstellingen. Om dat te bereiken ga je in deze workshop aan de slag met het omvormen van ineffectief gedrag naar effectief gedrag. Je neemt je eigen gedragspatronen binnen de context van je werk kritisch onder de loep en leert op te treden zoals je dat zou willen. Je leert hoe je je belemmerende overtuigingen (‘beren op de weg’) om kunt buigen naar helpende overtuigingen waardoor je met meer zelfvertrouwen met veranderingen in uw werksituatie kunt omgaan.

Deze online workshop duurt ca. 3 uur en wordt op een prettige wijze onderbroken door eventuele kleine pauze-momenten.  

De workshop wordt verzorgd door Aart. Aart verzorgt al ruim 20 jaar trainingen, workshops en coaching op het gebied van communicatie, weerstand, leidinggeven & leiderschap voor zowel persoonlijke- als teamontwikkeling. Tijdens zijn trainingen zal Aart plezier en inhoud combineren, waardoor hij mensen motiveert en inspireert om het beste uit zichzelf te halen.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze workshop op dindsdag 12 april van 18.30 – 21.30 uur? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging via VOTA. Uiterlijk 1 dag voor de workshop ontvang je per mail een uitnodiging voor de workshop middels een beeld-vergaderverzoek via Microsoft Teams. Heb je vragen over de workshop of over je aanmelding? Mail deze dan naar [email protected].

Op dit moment hebben tien deelnemers zich aangemeld voor de workshop. Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden, je wordt dan op de reservelijst geplaatst. Indien een deelnemer zich afmeldt voor de workshop, ontvang je bericht van ons.

Als er nog veel animo is voor deze workshop, wordt in overleg met de deelnemers op de reservelijst gezocht naar een alternatief moment om deze workshop nogmaals aan te bieden.

 

Aanmelden workshop RET