Workshop: Blue Zones

Inhoud workshop

Er zijn verschillende plekken op de wereld waar mensen heel oud worden na een gelukkig én gezond leven. Deze plekken noemen we de Blue Zones. De vijf blauwe zones zijn Sardinië (Italië), Okinawa (Japan), Loma Linda (Californië), Nicoya (Costa Rica) en Ikaria (Griekenland). Deze plaatsen liggen vaak aan zee, maar nog belangrijker is de totale levenswijze van deze mensen.

Creëer je eigen Blue Zone door de 9 kenmerken van de Blue Zones op te volgen, want iedereen wil toch een langer, gelukkiger en gezonder leven? Wil jij weten of jouw leven al een aantal kenmerken van de Blue Zones bevat? Of hoe je dit kan verbeteren? Doe dan mee aan deze online workshop!

Tijdens deze interactieve workshop word je meegenomen langs alle kenmerken van de Blue Zones door middel van interactieve oefeningen. Uiteraard maken we meteen de vertaling naar jouw eigen leven en krijg je praktisch toepasbare tips.

Verloop workshop
De workshop volg je via Teams met circa 10 deelnemers en duurt ongeveer 60 minuten. De eerste 45 minuten van de workshop wordt het thema verder uitgewerkt door de trainer en is er voor de deelnemers per chat gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens de workshop zal de trainer een aantal vragen uitlichten en beantwoorden.

De laatste 15 minuten kunnen de deelnemers al hun vragen stellen aan de trainer. Deze worden direct of na afloop van de training beantwoord.

Na afloop van de workshop volgt een persoonlijke terugkoppeling per mail met een samenvatting van de presentatie en een opdracht waar je zelf mee aan de slag kunt.

Heb je vragen over de workshop of over je aanmelding? Mail deze dan naar info@vota.nl.