Workshop: Leer creatief denken, stretch je hersenen

Donderdag 27 mei van 18.30 – 21.30 uur

“Je zit met een probleem maar je komt niet verder. Je hersenen draaien op volle toeren maar je komt steeds met dezelfde oplossingen. Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg”.

 Weg met geijkte kaders, ruim baan voor creativiteit. Juist in de situatie waarin we momenteel verkeren, is het tijd om eens het vastgeroeste patroon te doorbreken en je hersenen een beetje te stretchen. Kijk met een frisse blik naar jezelf en je vakgebied. Leer je creatief te ontwikkelen, denk out-of-the-box. Ben je toe aan een keer wat anders? Dan is de workshop Creatief denken wat voor jou! 

Tijdens deze workshop nemen wij je mee naar de wereld buiten je comfortzone. Laat je vaste patronen eens los en leer te zien hoe een frisse creatieve blik ook op jouw eigen vakgebied kan zorgen voor innovaties. Creativiteit is een onderschatte competentie. Door op creatieve wijze denkpatronen te doorbreken bekijk je de vraag vanuit andere en nieuwe invalshoeken. Je leert afstand te nemen van het basisprobleem. Je wordt bewust van vaste patronen en leert om problemen op een originele manier op te lossen. Met handige technieken verruim je je creatieve brein. Wij geven de instrumenten voor het creatief begeleiden van brainstormsessies. Deze praktische workshop inspireert, beweegt, en motiveert! 

Deze online workshop duurt ca. 3 uur en wordt op een prettige wijze onderbroken door eventuele kleine pauze-momenten.  

Deze online workshop wordt door Aart verzorgd. Aart verzorgt al ruim 20 jaar trainingen, workshops en coaching op het gebied van communicatie, weerstand, leidinggeven & leiderschap voor zowel persoonlijke- als teamontwikkeling. Tijdens zijn trainingen zal Aart plezier en inhoud combineren, waardoor hij mensen motiveert en inspireert om het beste uit zichzelf te halen. Deze training is inmiddels meerdere keren via de Twentse Kracht (Overheid Twente) aangeboden, met als gemiddelde beoordeling een ruime 9.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze workshop op donderdag 27 mei van 18.30 – 21.30 uur? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging via VOTA. Uiterlijk 1 dag voor de workshop ontvang je per mail een uitnodiging voor de workshop middels een beeld-vergaderverzoek via Microsoft Teams.  

Heb je vragen over de workshop of over je aanmelding? Mail deze dan naar info@vota.nl.

Aanmelden Workshop: Leer creatief denken, stretch je hersenen