Workshop: Effectief vergaderen

Donderdag 30 november 18.30-21.30 uur

Locatie: ROC van Twente 
Gieterij 200, 7553 VZ Hengelo

Besteed je in je werk relatief veel tijd aan vergader- en overlegsituaties? Heb je vaak het idee dat het sneller en effectiever kan? In deze training leer je hoe je daarvoor zorgt. Er worden veel praktische zaken behandeld, zoals het voorbereiden van vergaderingen, het presenteren van standpunten en het kort houden van discussies. Je komt tot efficiënte en energieke vergaderingen die tot concrete resultaten en acties leiden.

Trainer
Informatie volgt

Praktische informatie
Deze workshop duurt ca. 3 uur en wordt op een prettige wijze onderbroken door eventuele kleine pauze-momenten.


Heb je interesse om deel te nemen aan deze workshop op 30 november 2023 van 18.30-21.30 uur? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging via VOTA. Uiterlijk 1 dag voor de workshop ontvang je per mail een uitnodiging voor de workshop. Heb je vragen over de workshop of over je aanmelding? Mail deze dan naar [email protected].


Er is een maximum aantal van 10 deelnemers voor deze workshop. Wanneer het maximum aantal is bereikt en u meldt zich aan, dan wordt u op de reservelijst geplaats. Indien een deelnemer zich afmeldt voor de workshop, wordt deze plek ingenomen door de eerste persoon op de reservelijst en ontvangt hij of zij bericht van ons.


Als er nog veel animo is voor deze workshop, wordt in overleg met de deelnemers op de reservelijst gezocht naar een alternatief moment om deze workshop nogmaals aan te bieden.

Aanmelden Workshop: Effectief vergaderen