Workshop: Omgaan met werkdruk

Donderdag 23 november 2023 van 15.30-18.30 uur


Inhoud workshop
Heb je steeds vaker het gevoel dat de werkdruk te hoog is? Ervaar je steeds vaker stress op je werk en heb je soms moeite het overzicht te houden? Heb je het gevoel dat het nu tijd is om hier iets aan te doen voordat het te laat is? Dan is deze workshop iets voor jou. In deze praktische workshop met een gezonde dosis humor leer je om op effectieve wijze met je werkdruk om te gaan en zodoende je stress tot een minimaal niveau te reduceren. Je ervaart energie, plezier en vertrouwen in je werkzaamheden, wat hopelijk resulteert in ontspannen werken en leven.

Trainer
De workshop wordt verzorgd door Roland. Voel je stress? Ervaar je onrust en spanning? Vraag je je af of je jouw talenten wel volledig inzet? Dan is het moeilijk om gepassioneerd je werk te doen. Roland helpt je hiermee. Samen met hem ga je ontdekken waar je staat, waar je vastloopt en hoe je dat kunt oplossen. Niet door met je te praten op een loungebank maar door samen activiteiten te ondernemen die bij jou passen. Dit kan individueel of in groepsverband. Aan het einde van jouw reis met Roland, doe je weer gepassioneerd jouw werk.


Praktische informatie
Deze workshop duurt ca. 3 uur en wordt op een prettige wijze onderbroken door eventuele kleine pauze-momenten.


Heb je interesse om deel te nemen aan deze workshop op 23 november van 15.30-18.30 uur? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging via VOTA. Uiterlijk 1 dag voor de workshop ontvang je per mail een uitnodiging voor de workshop. Heb je vragen over de workshop of over je aanmelding? Mail deze dan naar [email protected].


Er is een maximum aantal van 10 deelnemers voor deze workshop. Wanneer het maximum aantal is bereikt en u meldt zich aan, dan wordt u op de reservelijst geplaats. Indien een deelnemer zich afmeldt voor de workshop, wordt deze plek ingenomen door de eerste persoon op de reservelijst en ontvangt hij of zij bericht van ons.


Als er nog veel animo is voor deze workshop, wordt in overleg met de deelnemers op de reservelijst gezocht naar een alternatief moment om deze workshop nogmaals aan te bieden.

Aanmelden Workshop: Omgaan met werkdruk