Workshop: Persoonlijk leiderschap

6 november 2023 van 18.30-21.30 uur

Locatie: ROC van Twente 
Gieterij 200, 7553 VZ Hengelo


De workshop Persoonlijk leiderschap draait om leiding geven aan je eigen leven. Tijdens de workshop breng je in kaart wat jij nodig hebt om je persoonlijk leiderschap te versterken. Aan de hand van oefeningen leer je proactief te zijn. Je gaat werken aan zelfreflectie. Hoe kun je aangeleerde gewoontes doorbreken? De workshop Persoonlijk leiderschap is een ontdekkingstocht naar jezelf.


Trainer
De workshop wordt verzorgd door Aalco. Aalco is een trainer, speaker en coach die breed inzetbaar is en ruime ervaring heeft in het coachen en begeleiden van mensen met een hulpvraag. Hij heeft zich toegespitst op het geven van vaardigheidstrainingen aan mensen die werkzaam zijn in diverse branches. Trainingen en coaching op het gebied van management, leiderschapsontwikkeling, sales, communicatie en bedrijfsvoering dienen als basis voor zijn maatwerktrajecten.


Praktische informatie
Deze workshop duurt ca. 3 uur en wordt op een prettige wijze onderbroken door eventuele kleine pauze-momenten.


Heb je interesse om deel te nemen aan deze workshop op 6 november 2023 van 18.30-21.30 uur? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging via VOTA. Uiterlijk 1 dag voor de workshop ontvang je per mail een uitnodiging voor de workshop. Heb je vragen over de workshop of over je aanmelding? Mail deze dan naar [email protected].


Er is een maximum aantal van 10 deelnemers voor deze workshop. Wanneer het maximum aantal is bereikt en u meldt zich aan, dan wordt u op de reservelijst geplaats. Indien een deelnemer zich afmeldt voor de workshop, wordt deze plek ingenomen door de eerste persoon op de reservelijst en ontvangt hij of zij bericht van ons.


Als er nog veel animo is voor deze workshop, wordt in overleg met de deelnemers op de reservelijst gezocht naar een alternatief moment om deze workshop nogmaals aan te bieden.

Aanmelden Workshop: Persoonlijk leiderschap