Workshop: Persoonlijk leiderschap

Hoe geef je leiding aan jezelf? En wat is daar eigenlijk het belang van? Het is heel verstandig om eens in de zoveel tijd de balans op te maken. Waarom doe je wat je doet? Beleef je nog plezier in je werk? Hoe is het met je privéleven gesteld? En in hoeverre ben jij hier eigenlijk zelf verantwoordelijk voor?

Tijdens de workshop Persoonlijk leiderschap breng je in kaart wat jij nodig hebt om je persoonlijk leiderschap te versterken. Aan de hand van oefeningen leer je proactief te zijn. Je gaat werken aan zelfreflectie. Hoe kun je aangeleerde gewoontes doorbreken? De workshop Persoonlijk leiderschap is een ontdekkingstocht naar jezelf. Jij neemt de leiding over jouw leven en dat maakt jou ook voor anderen een sterk leider.

Mogelijke onderwerpen

De workshop Persoonlijk Leiderschap kan uit verschillende onderwerpen bestaan. Deze onderwerpen vragen we altijd uit tijdens het voortraject, om te zorgen voor maatwerk. Een workshop die voor iedere deelnemer van waarde is! Onderwerpen die mogelijk aan bod komen tijdens deze workshop:

 • Ervaren: wat is persoonlijk leiderschap?
 • Wat zijn jouw waarden en talenten?
 • Op zoek naar jezelf: authenticiteit en bezieling
 • Hoe neem je de leiding over je eigen leven?
 • Tips & trucs: focus op je werk en privé
 • Ervaringen met leiderschap

Wat leer je tijdens deze workshop?

 • Je wordt bewust van aangeleerd gedrag
 • Beter leidinggeven aan jezelf
 • Inzicht in je eigen talenten en waarden
 • Verantwoordelijkheid en leiding nemen in je eigen leven
 • Effectiever en met meer plezier werken
 • Ontwikkelen persoonlijk leiderschap skills

Voor wie is deze workshop geschikt?

De workshop Persoonlijk leiderschap draait om leiding geven aan je eigen leven. Dit is onder andere belangrijk voor leidinggevenden, professionals en teams. Neem een proactieve houding aan in je leven en werk effectiever en met meer plezier!

Trainer Roland Ridder

Roland is al ruim 20 jaar bezig met teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Hij is DISC-gecertificeerd en laat deelnemers graag zien wat de invloed is van communicatie, houding & gedrag. Dit doet hij op een nuchtere, verfrissende en toegankelijke manier.

Hij zorgt dat er op een prettige wijze ruimte ontstaat in zijn trainingen, ruimte voor nieuw perspectief. Dat bereikt hij met de nodige scherpte, maar ook met zijn humor. Zijn trainingen en workshops worden als zeer prettig, boeiend, veilig en inspirerend omschreven.

Hoelang duurt deze workshop?

Deze workshop bedraagt 3 uur. Afhankelijk van jullie leerdoelen en -wensen kan het zijn dat deze workshop wordt verdeeld over meerdere dagen of dagdelen. Iedere workshop is op maat en geen enkele workshop is hetzelfde!

Aanmelden

Heb je interesse om deel te nemen aan de workshop? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging via VOTA. Uiterlijk 1 week voor de workshop ontvang je per mail een uitnodiging voor de workshop. Heb je vragen over de workshop of over je aanmelding? Mail deze dan naar [email protected].

Er is een maximum aantal van 10 deelnemers voor deze workshop. Wanneer het maximum aantal is bereikt en je meldt je aan, dan wordt je op de reservelijst geplaats. Indien een deelnemer zich afmeldt voor de workshop, wordt deze plek ingenomen door de eerste persoon op de reservelijst en ontvangt hij of zij bericht van ons.

Als er nog veel animo is voor deze workshop, wordt gekeken of de workshop nogmaals wordt aangeboden.

Aanmelden Workshop: Persoonlijk leiderschap