Workshop: Slaap

Inhoud workshop

Omdat slaap voor veel mensen een issue is, geeft BeLife steeds vaker de training ‘Slaap’. Slaap is in deze steeds veranderende en onzekere tijd nog belangrijker dan ooit. Voldoende slaap zorgt ervoor dat je grip houdt, weerbaar blijft, alle ballen in de lucht kan houden en een optimale weerstand opbouwt. De inhoud van deze online workshop Slaap is gericht op het krijgen van voldoende slaap voor rust en herstel en om energiek te werken en te leven. Goed slapen kun je leren. Tijdens de deze workshop wordt ingegaan op je slaap- en waakritme, het effect van voeding op slaap en slaap-strategieën. Je wordt bewust van je eigen slaap- en waakpatroon en de mogelijke verbeteringen hierin. Verder krijg je handige tips en tricks waar je direct mee aan de slag kan om meer energie te krijgen. De mogelijkheid om vragen te stellen en onderlinge ervaringen uit te wisselen, geeft meerwaarde zodat je heel gericht voor jou passende inzichten en vaardigheden opdoet.

Verloop workshop
De workshop volg je via Teams met circa 10 deelnemers en duurt ongeveer 60 minuten. De eerste 45 minuten van de workshop wordt het thema verder uitgewerkt door de trainer en is er voor de deelnemers per chat gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens de workshop zal de trainer een aantal vragen uitlichten en beantwoorden.

De laatste 15 minuten kunnen de deelnemers al hun vragen stellen aan de trainer. Deze worden direct of na afloop van de training beantwoord.

Na afloop van de workshop volgt een persoonlijke terugkoppeling per mail met een samenvatting van de presentatie en een opdracht waar je zelf mee aan de slag kunt.

Heb je vragen over de workshop of over je aanmelding? Mail deze dan naar info@vota.nl.