Workshop: Thuis werken is Topsport

Inhoud workshop

De wereld staat op zijn kop. Veranderingen, onzekerheid en werkdruk zijn tijdens de corona pandemie uitdagingen waar we allemaal mee te maken krijgen.
In een nieuwe werkomgeving met wellicht meerdere huisgenoten, beperkte middelen en een hoge werkdruk, kost het veel energie en inzet om alles in balans te houden en wordt er een beroep gedaan op onze mentale weerbaarheid en veerkracht.

Hoe doen topsporters dat? Zij zijn namelijk gewend om met veranderingen, uitdagingen en hoge

verwachtingen om te gaan. En wat kunnen wij hiervan leren?

Tijdens deze inspirerende online workshop van voormalig Olympisch volleyballer, ex-bondscoach en tegenwoordig team- en leiderschapscoach Edwin Benne, wordt duidelijk welke mentale aspecten ons kunnen helpen om te gaan met de veranderingen, verwachtingen, teleurstellingen en nieuwe uitdagingen. Aan de hand van voorbeelden uit de topsport wordt de relatie tussen topsport en (thuis)werk weergegeven. Ervaar dat aspecten als leiderschap, mindset, motivatie, focus en energie noodzakelijk zijn om goed te functioneren. En krijg inspiratie en handvatten om nu en in de toekomst, met plezier en energie te blijven presteren.

Verloop workshop
De workshop volg je via Teams met circa 10 deelnemers en duurt ongeveer 60 minuten. De eerste 45 minuten van de workshop wordt het thema verder uitgewerkt door de trainer en is er voor de deelnemers per chat gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens de workshop zal de trainer een aantal vragen uitlichten en beantwoorden.

De laatste 15 minuten kunnen de deelnemers al hun vragen stellen aan de trainer. Deze worden direct of na afloop van de training beantwoord.

Na afloop van de workshop volgt een persoonlijke terugkoppeling per mail met een samenvatting van de presentatie en een opdracht waar je zelf mee aan de slag kunt.

Deelnemen aan workshop
Heb je interesse om deel te nemen aan deze workshop? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Bij voldoende aanmeldingen ontvang je een mail waarin je uit drie mogelijke opties een voorkeursmoment kan kiezen voor deelname aan de workshop. De workshop vindt plaats op het meest gekozen voorkeursmoment. Vervolgens ontvang je van de trainer van BeLife per mail een uitnodiging voor de workshop middels een beeld-vergaderverzoek via Microsoft Teams.

Heb je vragen over de workshop of over je aanmelding? Mail deze dan naar info@vota.nl.