Workshop: New Timemanagement, vergroot je persoonlijke effectiviteit

Dinsdag 1 juni van 18.30-21.30 uur

Heb jij ook regelmatig het gevoel dat je zoveel meer had willen doen tijdens je werkdag? Terwijl je na werktijd nog steeds druk bent met je werk. Misschien ’s avonds achter de laptop je achterstallige mail wegwerken of de dag van morgen voorbereiden, anders misschien wel in je hoofd. “Morgen dit nog doen, dat nog doen”. Gedachtes aan wat je nog af moet maken komen op de meest vreemde momenten in je hoofd. Onder de douche, in de winkel, ’s avonds op de bank tijdens het kijken van die leuke film. Vervelend, want thuis wil je ontspannen. De batterij opladen om morgen weer met nieuwe energie verder te kunnen.

Herken jij je in de volgende situaties:

  • Je hebt geen voldaan gevoel aan het eind van de werkdag
  • Je mailbox stroomt continu vol
  • Je hebt nog een berg, nog te verwerken, aantekeningen die niet af zijn
  • Je hebt een uitpuilende agenda
  • Je ervaart tijdgebrek en soms zelfs stress
  • Je vergeet afspraken
  • Je haalt je doelen niet altijd
  • Collega’s vragen op de meest onhandige momenten van alles aan je.
  • Je vindt het lastig om ‘nee’ te zeggen

Je bent niet de enige, in onze huidige maatschappij komt dit steeds vaker voor. Maar gelukkig kun je er wat aan doen, wij kunnen je helpen! In onze workshop laten wij jou zien hoe jij meer kan bereken in minder tijd.

Foto coach Aalco

Deze workshop wordt gegeven door Aalco. Aalco is 49 jaar en bezit als trainer een schat aan ervaring. Naast trainingen op het gebied van leiderschap, leidinggeven en een groot aanbod communicatietrainingen heeft hij zich ook gespecialiseerd in breintrainingen. Een wezenlijke toevoeging op het onderwerp van deze training. Met zijn jarenlange ervaring mag Aalco zichzelf met recht expert noemen wanneer het gaat om Focustrainingen of trainingen op het gebied van Time Management. 

Heb je interesse om deel te nemen aan deze workshop op dinsdag 1 juni van 18.30 – 21.30 uur? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging via VOTA. Uiterlijk 1 dag voor de workshop ontvang je per mail een uitnodiging voor de workshop middels een beeld-vergaderverzoek via Microsoft Teams. Heb je vragen over de workshop of over je aanmelding? Mail deze dan naar info@vota.nl.

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze workshop.