Vitaliteitscoaches

Een gevarieerd aanbod is samengesteld bestaande uit 7 vitaliteitscoaches uit de regio. Elke coach heeft zijn/haar eigen specialismen en aanpak. Hieronder stellen de coaches zich aan je voor. Voor verdiepende informatie over de coaches, hun werkwijze en hun aanbod kun je doorklikken naar hun eigen website.

Heb je interesse om een traject bij een van de coaches te volgen of om vrijblijvend een kennismakingsgesprek met hen te maken? Ga hierover in gesprek met je leidinggevende of P&O adviseur, zij kunnen je aanvraag indienen bij VOTA.

Leefstijl, vitaliteitscoaching en Mindfulness

Yvonne OuderkerkLeefstijl & vitaliteit
Als voormalig docent weet ik als geen ander hoe stressvol het onderwijs kan zijn, hoge werkdruk, veel deadlines e.d. Je vitaliteit en daarmee je weerstand krijgt het zwaar te verduren en allerhande (onverklaarbare) klachten kunnen ontstaan. In de vakanties ben je dan ook vaak de eerste dagen ziek, herken je dat? Dan is Leeftstijl & vitaliteitscoaching zeker wat voor jou.

Mindfulness
De MBSR/CT (Mindfulness Based Stress Reduction i.c.m. Cognitieve Therapie) zorgt ervoor dat je zicht krijgt op datgeen wat jou het meeste stress bezorgt, je krijgt beter zicht op je (pieker)gedachten. Mindfulness is niet per definitie een rustgevende training, maar een inzichttraining. Leren omgaan met alles wat zich aandient is de hoofdgedachte van de training. Bewustwording is waar alles om draait.

Check mijn site voor meer informatie: www.observeyourself.nl of neem rechtstreeks contact op met Yvonne Ouderkerk: 0628634723

‘Op een veilige plek, je gekwetste, verwonde en niet opgevulde behoeftes leren voelen’.

Esther IepemaHallo, mijn naam is Esther Iepema en werk als Holistisch (CREF) therapeut binnen mijn praktijk ‘Es-senses’ in Hengelo. Naast de sessies in de praktijk, werk ik ook met de cliënten bij/met paarden en dolfijnen. Wanneer je op zoek bent naar het inzichtelijk krijgen van de kern van je probleem/uitdaging/klacht, dan ben je van harte welkom.

Ik maak onder andere gebruik van: EMDR, Delenwerk, Hypnowerk, Opstellingen, Ademhaling, Meditatie, Visualisaties, Intuïtie etc. Hierbij gaat het om het (h)erkennen en leren opvullen van je eigen basisbehoeften. Dat wat je vroeger nodig had, maar wellicht niet of niet voldoende hebt gekregen, waardoor je nu in je volwassen leven tegen steeds terugkerende patronen en overtuigingen aanloopt en het gevoel hebt niet verder te komen.

Meer weten? Kijk op mijn website: www.es-senses.nl

‘Glaswerkt in werk, loopbaan en leven’

Esther Glas

Coaching werkt in de unieke mix van erkenning en herkenning, bewustwording, stil staan, andere perspectieven, eigen verantwoordelijkheid en het ervaren van een intrinsieke motivatie tot groei, leren en ontwikkelen.

Praten, onderzoeken, delen van gedachten, emoties en gevoelens brengen inzicht. Coaching geeft inzicht in ons gedrag, ons functioneren en het effect ervan op anderen. Het kennen van je kwaliteiten, bewust worden van het effect van die kwaliteiten, weten wat je drijfveren zijn biedt ontwikkelingskansen, zowel op professioneel vlak als ook op het persoonlijke vlak. We willen graag onszelf blijven en tegelijkertijd wat veranderen, soms niet alleen veranderen, maar liever nog een transformatie doormaken. Er is een groot verschil tussen die twee bewegingen in ontwikkeling en levensfases. De één wordt van buitenaf georganiseerd, de ander wordt van binnenuit geleid en gestuurd. Transformatie is de meest effectieve beweging die in ontwikkeling te maken is.


Telefoon: 0621874644 - Email: esther@glaswerkt.com - Website: www.glaswerkt.com - Werk als coach: www.glaswerkt.com/werkwoorden - Loopbaan en opleiding: www.nl.linkedin.com/in/estherglas - Facebook Glaswerkt in loopbaan, werk en leven, training en coaching @WerktGlas 

Wandelcoaching …meer dan wandelend in gesprek zijn

Loes Steinebach

Loop je vast in het onderwijs, door werk of privé? Ben je al een tijdje op zoek naar hoe het anders kan? Dan is een wandelcoachtraject iets voor jou.

Natuurlijk, buiten praat makkelijker dan binnen aan een tafel en de buitenlucht werkt stressverlagend. Maar naast de gewone coachtechnieken, maakt wandelcoaching ook en vooral gebruik van de kracht van en associaties uit de natuur.
Tijdens de coachwandelingen leer je hoe je kunt loslaten, keuzes kunt maken en waar jouw energiegevers zitten. Adviezen zul je van mij niet krijgen. Wel krijg je van mij een onbevooroordeeld luisterend oor, krachtige vragen en oefeningen, en een pad naar nieuwe inzichten, zodat je jouw leven en/of werk weer op de rails krijgt.

Meer weten? Kijk op mijn website: www.adelante-wandelcoaching.nl of bel of app me geheel vrijblijvend op 06-10782260

Vanwege mijn nauwe betrokkenheid bij het Staring College, kan ik mijn diensten dit schooljaar helaas niet aanbieden aan werknemers binnen deze school.
Loes Steinebach, docent, docentencoach en wandelcoach.

Coach en GZ- Psycholoog, Marjolein Walbeek - Psychologiepraktijk Walbeek (Borne en Lochem).

Marjolein Walbeek Ben je op zoek naar een coach of een GZ-psycholoog? Heb je last van stress, slapeloosheid of ander psychische klachten? Loop je alsmaar tegen dezelfde problemen aan? Blijft die nare ervaring je maar achtervolgen? Heb je de behoefte om persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen of ervaar je een disbalans tussen werk en privé? Ik help je graag nieuwe inzichten op te doen en oplossingen te vinden voor jouw problemen waardoor jij je weer prettiger voelt en met meer ontspanning kan functioneren. Ik sluit aan bij jouw vragen en zoek naar een werkwijze die het beste bij jou past. Ik werk aan bewustwording en eigen verantwoordelijkheid. Mijn aanpak is direct, verdiepend en oplossingsgericht.

Voor meer informatie: www.walbeek-psycholoog.nl

Praktisch en Vitaal

Marloes Janknegt

Werkgeluk is een thema waar ik al jaren een grote bijdrage aan lever. Wat houdt jou fit en vitaal in je werk? Wat zorgt ervoor dat jij lekker in je vel zit en dat je je werk met energie doet? Hoe zorg je ervoor dat je beter om gaat met stressvolle situaties?

Mensen ervaren mij als een energie-gever die op een persoonlijke, open, enthousiaste en rustige manier de gesprekken voert. Daarbij ben ik praktisch en positief. Praktisch: stappen zetten. Er mee aan de slag gaan dus! Met als resultaat dat je met meer plezier en minder stress je werk uitoefent. Ik help je om de regie weer in eigen hand te nemen. Doorgaans gaan we voor coaching naar buiten, maar als dat niet mogelijk is dan vindt de coaching op locatie of online plaats.

Naast coaching verzorg ik ook diverse trainingen op het gebied van: timemanagement, balans werk en privé, mindful aan het werk en loopbaankoers.

Meer weten? Kijk op mijn website: www.marloesjanknegt.nl of neem contact met mij op via info@marloesjanknegt.nl of 06-22844618

Gezond en Vitaal (thuis)werken & In Balans met InEnergie

Ine HaagenHoe is het met jouw focus, energie en vitaliteit? Kun je wel wat praktische handvaten gebruiken om nog beter voor jezelf te zorgen?

Met mijn achtergrond als 360° Vitaliteit Expert en Werkplekcoach, ga ik graag met je in gesprek waar jij winst kunt halen als je hiervoor openstaat. Niet alleen op je werkplek, maar ook privé. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emotioneel en qua zingeving. Samen onderzoeken we hoe jij in actie kunt komen.

Wat levert je dit op?

  1. Je weet hoe je je werkplek zo inricht dat deze je uitnodigt tot een gezonde werkhouding. Je maakt bewuste keuzes.
  2. Jouw zelfzorg groeit iedere dag. De enige die goed voor jou kan zorgen ben jezelf.
  3. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging. Je zit lekker in je vel en goed in je energie. Je bent in balans.

Meer weten? Kijk op mijn website: www.inehaagen.nl