Lancering nieuwe website VOTA

26-11-2024

De website van VOTA is in een nieuw jasje gestoken! Met een frisse uitstraling en een vernieuwde indeling is de site overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden.

Hoewel het hoofddoel van VOTA blijft om vacatures van de aangesloten scholen te delen, laat de vernieuwde website zien dat VOTA meer is dan alleen een vacaturebank. Het platform biedt nu een bredere blik op wat VOTA te bieden heeft.

Wat is er vernieuwd?

De website heeft een modernere look met betere leesbaarheid. De informatie is daarnaast gecategoriseerd per doelgroep, waardoor je sneller vindt wat je zoekt. Zodra je de site opent, spreken drie duidelijke blokken je direct aan: ‘Ik werk bij een van de VOTA-scholen’, ‘Ik wil overstappen naar het onderwijs’ en ‘Ik ben leerling/student’. Op deze manier willen we informatie doelgericht delen en de doelgroepen van VOTA triggeren om verder te lezen. Een toegevoegde agenda op de homepage maakt het makkelijk om activiteiten en evenementen in één oogopslag te zien.

Werk je bij een van de VOTA scholen, klik dan op ‘Ik werk bij een van de VOTA scholen’ om het aanbod voor jou te vinden. Vind informatie over individuele vitaliteits- en loopbaantrajecten, over groepstrajecten of verdiep je in de workshops die VOTA aanbiedt. De huidige reeks met workshops is bijna afgelopen. De nieuwe reeks met workshops wordt in het voorjaar van 2025 verzorgd. Meer informatie hierover volgt.

Omdat de website vernieuwd is, kan het zijn dat je iets tegenkomt dat je graag met ons wilt delen. Opmerkingen en tips zijn van harte welkom via [email protected]

Wij zijn VOTA!

VOTA staat voor Voortgezet Onderwijs Twente en de Achterhoek en is een samenwerkingsverband van acht zelfstandige V(S)O-schoolbesturen en een school voor middelbaar beroepsonderwijs: De Waerdenborch, OSG Almelo Hengelo, Attendiz, Stichting Carmelcollege, Het Stedelijk, Portuur, Het Noordik, Reggesteyn en ROC van Twente (mbo). Zij hebben de krachten gebundeld en gaan via VOTA gezamenlijk aan de slag met de gevolgen van regionale krimp en het dreigend lerarentekort.