Nieuws

Even voorstellen: Reggesteyn
19-06-2024
In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen we onze aangesloten besturen aan je voor. Dit keer geven we de beurt aan Reggesteyn.
Lees meer

Ervaringsverhaal zij-instromer oriëntatietraject Harm Bokkers
13-06-2024
Harm Bokkers is een van de zij-instromers die het oriëntatietraject van VOTA volgt. Hij deelt graag zijn verhaal met jou. Hoe gaat het nu met hem en wat vindt hij er tot nu van? Wij hebben hem een aantal vragen voorgelegd:
Lees meer

Even voorstellen: CSG Het Noordik
05-06-2024
In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen we onze aangesloten besturen aan je voor. Dit keer geven we de beurt aan Het Noordik.
Lees meer

BLOG: Leraar worden iets voor jou?
28-05-2024
Heb jij passie voor het onderwijs en zie je een carrière in het onderwijs wel zitten? Via onderstaande competenties krijg je een beeld of werken in het onderwijs iets voor jou is. In hoe meer punten je jezelf herkent, hoe groter de kans is dat het vak van lesgeven bij jou past!
Lees meer

Even voorstellen: OSG Hengelo
14-05-2024
VOTA staat voor Voortgezet Onderwijs Twente en de Achterhoek en is een samenwerkingsverband van zelfstandige V(S)O-schoolbesturen en een school voor middelbaar beroepsonderwijs. Zij hebben de krachten gebundeld en gaan via VOTA gezamenlijk aan de slag met de gevolgen van regionale krimp en het dreigend lerarentekort. In willekeurige volgorde stellen de besturen zich aan je voor. Dit keer geven we de beurt aan OSG Hengelo.
Lees meer

Even voorstellen: Attendiz
09-04-2024
VOTA staat voor Voortgezet Onderwijs Twente en de Achterhoek en is een samenwerkingsverband van zelfstandige V(S)O-schoolbesturen en een school voor middelbaar beroepsonderwijs. Zij hebben de krachten gebundeld en gaan via VOTA gezamenlijk aan de slag met de gevolgen van regionale krimp en het dreigend lerarentekort. In willekeurige volgorde stellen de besturen zich aan je voor. Dit keer geven we de beurt aan Attendiz.
Lees meer

VOTA Facts
26-03-2024
VOTA bestaat al bijna 6 jaar. VOTA is veelal bekend van de vacaturebank en veel medewerkers hebben wel eens gebruik gemaakt van een vitaliteitsworkshop of individuele vitaliteits- of loopbaancoaching. VOTA helpt scholen en onderwijspersoneel in Twente en de Achterhoek vooruit. VOTA biedt de scholen praktische manieren om de aanpak van het lerarentekort te bevorderen. Bijvoorbeeld op het gebied van personeelsplanning, vitaliteit, professionalisering en werving van zij-instromers.
Lees meer

Oriëntatietraject via VOTA van start gegaan!
14-03-2024
Wie van een baan in het onderwijs droomt, maar niet over de juiste diploma's beschikt, kon in januari toeslaan en reageren op een vacature voor een oriëntatietraject via VOTA. Er werd groots gehoor gegeven aan deze oproep. Van alle aanmeldingen zijn er 20 potentiële zij-instromers geselecteerd die zich in een ontdekkingstocht van het onderwijs gaan storten.
Lees meer

Even voorstellen: ROC van Twente
07-03-2024
VOTA staat voor Voortgezet Onderwijs Twente en de Achterhoek en is een samenwerkingsverband van zelfstandige V(S)O-schoolbesturen en een school voor middelbaar beroepsonderwijs. Zij hebben de krachten gebundeld en gaan via VOTA gezamenlijk aan de slag met de gevolgen van regionale krimp en het dreigend lerarentekort. In willekeurige volgorde stellen de besturen zich aan je voor. Dit keer geven we de beurt aan ROC van Twente.
Lees meer

Schrijf je in voor een vitaliteitsworkshop
30-01-2024
Je kunt je weer inschrijven voor vitaliteitsworkshops via VOTA. We hebben vijf interessante thema's voor je geselecteerd. Omdat jij werkzaam bent bij een van de scholen die zijn aangesloten bij VOTA, kun je deze workshops gratis volgen.
Lees meer

Even voorstellen: Portuur
15-01-2024
VOTA staat voor Voortgezet Onderwijs Twente en de Achterhoek en is een samenwerkingsverband van zelfstandige V(S)O-schoolbesturen en een school voor middelbaar beroepsonderwijs. Zij hebben de krachten gebundeld en gaan via VOTA gezamenlijk aan de slag met de gevolgen van regionale krimp en het dreigend lerarentekort. In willekeurige volgorde stellen de besturen zich aan je voor. Dit keer geven we de beurt aan Portuur.
Lees meer

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven