Docent Beeldende Vorming
Stichting OSG Hengelo

Vacature Stichting OSG Hengelo

Voor onze samenwerkende school, C.T. Stork College, zijn wij met ingang van schooljaar 2023-2024 op zoek naar een: 

Docent Beeldende Vorming - omvang 0,6 fte 

Deze vacature valt onder de verantwoordelijkheid van Stichting OSG Hengelo. 

Vacature

Op het C.T. Stork College ontstaat met ingang van het nieuwe schooljaar een vacature voor het vak beeldende vorming. Een prachtige vacature, binnen een veelzijdig vak, volop in ontwikkeling.

Op het C.T. Stork College vinden wij het erg belangrijk om ons onderwijs aan te laten sluiten bij de belevingswereld van leerlingen, onze Trotse Makers. We werken vanuit een open en nieuwsgierige houding waarbij we de afstemming zoeken tussen de behoeften van onze leerlingen en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Het C.T. Stork College daagt je uit om te blijven ontwikkelen en je kennis in te zetten voor vernieuwing van het onderwijs. Je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe lesmethoden, je ziet kansen en weet dit op een creatieve manier toe te passen in je lessen.

We bieden je een fijne werkomgeving, waar ontwikkeling en collegialiteit voorop staan. De lijnen bij ons op school zijn kort, waardoor jij je snel thuis zult voelen. 

Word jij enthousiast van bovenstaande en wil jij bijdragen aan een prachtige vmbo-school waarbij praktijk-rijk onderwijs en ontwikkeling centraal staan? Reageer direct!

Waar zijn we naar op zoek en wat ga je doen?

Wij zien beeldende vorming als een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van onze leerlingen. We zijn op zoek naar een docent met bij voorkeur een (aanvullende) opleiding beeldende kunst & vormgeving, heb je binnen dit vakgebied ervaring dan is dat een pré. We zoeken een docent die zowel vakinhoudelijk als pedagogisch sterk is. Iemand met passie voor onze vmbo-leerlingen, met een luisterend oor, humor en gezag.

Je geeft les in de onderbouw aan vmbo basis-, kader- en tl-leerlingen. Dit doe je op een enthousiaste en motiverende manier en je weet onze leerlingen te raken en interesseren. Ook daag je hen uit en bied jij ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Je hebt oog voor wat je leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Hierin vinden wij het belangrijk dat je graag de samenwerking met je collega’s opzoekt, zowel binnen je eigen vakgebied als daarbuiten, je eigen werk afstemt op dat van anderen en kennis en informatie deelt, je bent iemand die denkt in creatieve oplossingen. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, open-minded en pro-actief.

Hier ga je werken

Het C.T. Stork College is een school die ontstaan is uit het initiatief van Scholengroep Carmel Hengelo en Openbare Scholengemeenschap Hengelo om samen het vmbo onderwijs in Hengelo vorm te geven. De locatie kent een breed en uitnodigend aanbod voor de leerjaren 1 tot en met 4. Kernwaarden van onze school zijn groei, vertrouwen en aandacht. Gezamenlijk werken we aan onze visie op leren en onderwijzen waarbinnen we onze leerlingen trots willen maken, niet alleen trots op hun eigen vakmanschap, maar ook trots op de school waar ze dit leren. Een school die laat zien dat praktijk-rijk onderwijs waardevol en veelzijdig is.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een bevoegdheid voor docent beeldende kunst & vormgeving of je zit in de afrondende fase van de opleiding hiervoor. Heb je een bevoegdheid voor de tweedegraads opleiding TEHATEX en ben je bereid om de aanvullende opleiding beeldende kunst en vormgeving te volgen, dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.

Wij zoeken een  enthousiaste docent die een goede relatie met leerlingen belangrijk vindt en die in staat is de leerlingen mee te nemen in de liefde voor zijn vak. Je levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van je vak en het creatieve proces en de samenwerking met andere (creatieve) vakken. Bovendien ben je een echte teamspeler die openstaat voor feedback en deze ook kan geven.

Dit is wat wij bieden

Het betreft een parttime aanstelling op reguliere uren (0,6 fte).
Bij deze baan met betekenis hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.573 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

 

Zijn wij een match?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen? Mevrouw Hanneke Vossebeld, teamleider onderbouw beantwoordt ze graag. Ze is bereikbaar via telefoonnummer 074 - 750 4850 of via haar mailadres: [email protected]

Wil je meer informatie over de school en onze locaties, klik hier

Type Vacature
Organisatie Stichting OSG Hengelo
Locatie C.T. Stork College
Postcode 7556 PS
Stad Hengelo (Ov)
Adres Fré Cohenstraat 10
Opleidingsniveau Eerste graads bevoegdheid
Contract Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Voortgezet Onderwijs
Informatie verkrijgen bij Mevrouw H. Vossebeld (074-750 48 50)
Functie(s) Docent
Functiegroep OP
Functieniveau Eerste graads bevoegdheid
Vak Beeldende vorming
Publicatiedatum 25-05-2023
Ingangsdatum Start schooljaar 2023-2024
Reageer voor 09-06-2023
Inschaling LB
Vacaturenummer 1284
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting OSG Hengelo

Het C.T. Stork College is een nieuwe school die ontstaan is uit het initiatief van Scholengroep Carmel Hengelo en Openbare ScholenGemeenschap Hengelo om samen het vmbo onderwijs in Hengelo vorm en inhoud te geven.

Meer over Stichting OSG Hengelo