Docent Muziek
Stichting OSG Hengelo

Vacature Docent Muziek - Scholengroep Carmel Hengelo

Voor onze samenwerkende school C.T. Stork College zijn wij per direct op zoek naar een:

Docent Muziek

Werktijdfactor 0,6 - 0,7 fte

Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op vast. Deze vacature valt onder de verantwoordelijkheid van Scholengroep Carmel Hengelo. 

Je leest het goed: reguliere uren! Wil jij bijdragen aan een vak dat volop met ontwikkeling bezig is? Bij ons op het C.T. Stork College hebben we een erg goed en modern uitgerust muzieklokaal en ligt de focus op het aansluiten bij de belevingswereld van onze mooie doelgroep: de vmbo-leerlingen, onze trotse makers!

Samen met jou brengen we graag de lessen voor onze vmbo-leerlingen naar een nog praktischer niveau. Praktijk-rijk onderwijs is waar we voor staan!

De lijnen bij ons op school zijn kort, waardoor jij je snel thuis zult voelen. Toegankelijke collega’s en een docentcoach staan klaar om je te ondersteunen en begeleiden.

Word jij enthousiast van bovenstaande en wil jij bijdragen aan een prachtige vmbo-school waarbij praktijk-rijk onderwijs en ontwikkeling centraal staat? Reageer direct!

Wat ga je doen?

Je geeft lessen muziek aan leerlingen uit onze onderbouw en bovenbouw van het vmbo. Muziek kan voor onze leerlingen van de theoretische leerweg een onderdeel uitmaken van het eindexamen.

Je geeft les op een enthousiaste en motiverende manier en je weet onze leerlingen te raken en interesseren. Ook daag je hen uit en bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren, onze methode BeatsNbits sluit hier bij aan. Van nature zie jij wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, pro-actief, teamspeler, inspireren en motiveren. Daarnaast staat oprecht begrip voor de leerling voorop, hier hechten we veel waarde aan.

Naast lessen muziek is er volop mogelijkheid voor ontwikkeling en hier kunnen projecten binnen cultureel kunstzinnige vorming onderdeel van uitmaken. Voel je zin en energie om leerlingen nog meer te bieden? Heb je inspiratie voor een schoolband? Wil je bijdragen aan ieders talent? Alles is bespreekbaar!

 

Hier ga je werken

Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo. 

Het C.T. Stork College is een school die ontstaan is uit het initiatief van Scholengroep Carmel Hengelo en Openbare Scholengemeenschap Hengelo om samen het vmbo onderwijs in Hengelo vorm te geven. De locatie kent een breed en uitnodigend aanbod voor de leerjaren 1 tot en met 4. Kernwaarden van onze school zijn groei, vertrouwen en aandacht. Gezamenlijk werken we aan onze visie op leren en onderwijzen waarbinnen we onze leerlingen trots willen maken, niet alleen trots op hun eigen vakmanschap, maar ook trots op de school waar ze dit leren. Een school die laat zien dat praktijk-rijk onderwijs waardevol en veelzijdig is.

Wat breng jij mee?

Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak muziek of je zit in de afrondende fase van de opleiding hiervoor. Wij zoeken een  enthousiaste docent die een goede relatie met leerlingen belangrijk vindt en die in staat is de leerlingen mee te nemen in de liefde voor zijn vak. Je levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van je vak en de samenwerking met andere (creatieve) vakken. Bovendien ben je een echte teamspeler die openstaat voor feedback en deze ook kan geven.

Dit is wat wij bieden

Het betreft een parttime aanstelling op reguliere uren (0,6 – 0,7 fte).
Bij deze baan met betekenis hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.573 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB) bij volledige baan.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

De Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Zijn wij een match?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen? Mevrouw Hanneke Vossebeld, teamleider beantwoordt ze graag. Ze is bereikbaar via telefoonnummer 074 - 750 4850 of via haar mailadres: [email protected]

 

 

Type Vacature
Organisatie Stichting OSG Hengelo
Locatie C.T. Stork College
Postcode 7556 AA
Stad Hengelo (Ov)
Adres Fré Cohenstraat 10
Opleidingsniveau Tweede graads bevoegdheid
Werktijdfactor van 0,60
Werktijdfactor tot 0,70
Contract Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Voortgezet Onderwijs
Informatie verkrijgen bij h.vossebeld[email protected]
Functie(s) Docent
Functiegroep OP
Functieniveau Tweede graads bevoegdheid
Vak Muziek
Publicatiedatum 21-11-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 23-12-2022
Inschaling LB
Vacaturenummer 1094
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting OSG Hengelo

Het C.T. Stork College is een nieuwe school die ontstaan is uit het initiatief van Scholengroep Carmel Hengelo en Openbare ScholenGemeenschap Hengelo om samen het vmbo onderwijs in Hengelo vorm en inhoud te geven.

Meer over Stichting OSG Hengelo