Docent Zorg en Welzijn 2e graads
OSG Hengelo

Docent Zorg en Welzijn 2e graads

Stichting OSG Hengelo (locatie C.T. Stork College) is op zoek naar een docent voor het vak:

Zorg en Welzijn - 2e graads                 
Omvang 0,6 - 0,8 fte

 

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Zorg en Welzijn aan leerlingen in de onder- en bovenbouw van het vmbo van het C.T. Stork College. Door theorie en praktijk op een aansprekende manier te combineren, breng je leerlingen kennis en vaardigheden bij waar ze voor de rest van hun leven iets aan hebben. Uiteraard laat je ze volop kennismaken met de verschillende werkvelden van zorg en welzijn. Ook help je jongeren om zich bewust te worden van hun eigen leefstijl.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Zorg en Welzijn. Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je bent bewezen collegiaal, professioneel en je bouwt mee aan de school. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van projecten. Je speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Je legt contacten met (leer)bedrijven in de branche en onderhoudt deze. Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen en kunt goed samenwerken. Samen met je collega’s werk je aan de versterking van techniekonderwijs. Je werkt graag in een professionele setting binnen het vmbo. Je bent bedreven in het gebruiken van ICT-toepassingen en weet deze in te zetten in de lespraktijk.

C.T. Stork College

Het C.T. Stork College wordt gevormd door 2 scholen: Openbare Scholengemeenschap (OSG) Hengelo en de Scholengroep Carmel Hengelo. De school heeft ongeveer 1000 vmbo-leerlingen en 150 medewerkers.

Het C.T. Stork College verzorgt het VMBO onderwijs van de profielen:

  • Bouw, Wonen en Interieur
  • Economie en Ondernemen
  • Produceren, Installeren en Energie
  • Zorg en Welzijn

Op de niveau's

  • Basis Beroepsgerichte Leerweg (BBL)
  • Kader Beroepsgerichte Leerweg (KBL)
  • Theoretische en Gemengde Leerweg (TGL)

Daarnaast is er een onderbouw dat een mooi onderwijskundig model heeft in de overgang van basisonderwijs en de bovenbouw van het VMBO.

Aanvullende informatie

Wil je meer weten over onze organisatie? Bekijk dan de verschillende websites: www.ctstorkcollege.nl en www.osghengelo.nl.

Meer informatie over de vacature is verkrijgbaar bij:

De heer P. ten Voorde, teamleider Zorg en Welzijn
Telefoonnummer: 074 - 750 48 50
 
Type Vacature
Organisatie OSG Hengelo
Locatie C.T. Stork College
Postcode 7556 PS
Stad Hengelo (Ov)
Opleidingsniveau Tweede graads bevoegdheid
Contract Bepaalde tijd
CAO Voortgezet Onderwijs
Functie(s) Docent
Functiegroep OP
Functieniveau Tweede graads bevoegdheid
Vak Zorg en Welzijn
Publicatiedatum 07-10-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 31-10-2021
Inschaling LB
Vacaturenummer 570
Doorsturen Bekijk PDF

OSG Hengelo

Het C.T. Stork College is een nieuwe school die ontstaan is uit het initiatief van Scholengroep Carmel Hengelo en Openbare ScholenGemeenschap Hengelo om samen het vmbo onderwijs in Hengelo vorm en inhoud te geven.

Meer over OSG Hengelo