Even voorstellen: Het Erasmus

31-05-2023

VOTA staat voor Voortgezet Onderwijs Twente en de Achterhoek en is een samenwerkingsverband van zeven zelfstandige V(S)O-schoolbesturen en een school voor middelbaar beroepsonderwijs: De Waerdenborch, OSG Hengelo, Attendiz, Stichting Carmelcollege, Het Erasmus, Het Stedelijk Lyceum, Portuur en ROC van Twente (mbo). Zij hebben de krachten gebundeld en gaan via VOTA gezamenlijk aan de slag met de gevolgen van regionale krimp en het dreigend lerarentekort.

In willekeurige volgorde stellen de besturen zich aan je voor, de aftrap wordt gedaan door Het Erasmus.

Het Erasmus is een openbare scholengemeenschap in Almelo met de opleidingen: praktijkonderwijs (pro), internationale schakelklas (isk), mavo, havo, atheneum en gymnasium.

Wij zijn trots op onze identiteit die openbaar en eigentijds is. Door te ontdekken, ontwikkelen en groeien krijgen onze leerlingen de kans om op te groeien tot zelfstandige en zelfverzekerde jongvolwassenen. We kijken naar het kind achter de leerling en onze leerlingen mogen zijn wie ze zijn, iedereen is welkom!

‘Laat zien wat je kunt’ is ons motto en dat geldt niet alleen voor onze leerlingen maar ook voor alle collega’s. Met professionele en nieuwsgierige medewerkers weten we dat we samen sterker zijn! We heten je graag welkom bij Het Erasmus!

het-erasmus.nl/over-ons

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven