Even voorstellen: Het Stedelijk

17-06-2023

VOTA staat voor Voortgezet Onderwijs Twente en de Achterhoek en is een samenwerkingsverband van zeven zelfstandige V(S)O-schoolbesturen en een school voor middelbaar beroepsonderwijs: De Waerdenborch, OSG Hengelo, Attendiz, Stichting Carmelcollege, Het Erasmus, Het Stedelijk Lyceum, Portuur en ROC van Twente (mbo). Zij hebben de krachten gebundeld en gaan via VOTA gezamenlijk aan de slag met de gevolgen van regionale krimp en het dreigend lerarentekort. In willekeurige volgorde stellen de besturen zich aan je voor. Dit keer geven we de beurt aan Het Stedelijk.

Het Stedelijk is een openbare scholengemeenschap in Enschede voor internationale schakelklassen, praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Openbaar onderwijs betekent bij ons niet alleen dat iedereen welkom is, ook dat iedereen evenveel kansen krijgt en op een gelijke manier wordt behandeld. 

We zijn voor iedereen. Het Stedelijk is een school waar we werken aan jouw talenten door nieuwe dingen te leren en de wereld te ervaren. We bieden de mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Dit doe je in een veilige omgeving waar je jezelf kunt zijn. Maak contact met elkaar binnen en buiten de school, met de stad en met de wereld om je heen. Samen werken we aan de toekomst en zorgen wij ervoor dat onze leerlingen zich kunnen aanpassen als de wereld hen op de proef stelt. Dat is wat wij bij Het Stedelijk goed kunnen en waar we het voor doen.

Meer weten? Ga naar hetstedelijk.nl

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven