Nieuw: VOTA ACADEMIE

20-10-2022

VOTA biedt naast een vacature platform nog meer. Zo kan je via VOTA individuele vitaliteitstrajecten of loopbaantrajecten volgen. Daarnaast kan je deelnemen aan vitaliteitsworkshops in november 2022 en groepstrainingen meditatie of een eigen E-portfolio aanmaken. Het aanbod van VOTA breiden we graag uit.

Professionaliseringsplatform
Achter de schermen wordt via VOTA gewerkt aan het opstarten van een professionaliseringsplatform: de VOTA ACADEMIE. De VOTA ACADEMIE brengt vraag en aanbod van de deelnemende scholen bij elkaar. Dit leidt tot verbinding tussen de deelnemende scholen en een breder aanbod van professionaliseringsmogelijkheden voor OP, OOP en leidinggevenden. Het uitgangspunt hierbij is dat het aanbod aansluit bij de behoeften van de medewerkers, waarbij kennis- en expertise uitwisseling het doel is.

Pilot
Voordat de VOTA ACADEMIE voor de medewerkers van alle deelnemende scholen beschikbaar is, start een pilot. Voor medewerkers van Het Stedelijk, Het Erasmus en ROC van Twente is de VOTA ACADEMIE beschikbaar vanaf 1 november 2022 tot 1 mei 2023. Tijdens en na de pilotperiode wordt de VOTA ACADEMIE geëvalueerd. Na een succesvolle pilot kunnen de overige scholen aansluiten!

Voor de medewerkers van Het Stedelijk, Het Erasmus en ROC van Twente; bezoek vanaf 1 november 2022 de VOTA ACADEMIE en volg de training waar jij behoefte aan hebt! Medewerkers van deze scholen ontvangen via eigen kanalen van hun school informatie over de VOTA ACADEMIE.

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven