Groepstraining Meditatie

Meditatiereeks van 6 lessen

Data en tijd:
23 januari, 30 januari, 20 februari, 27 februari, 5 maart en 12 maart 2024 van 19.00-20.00 uur.

In 6 online lessen van een uur, word je begeleid in het bij jezelf komen. Door de geleide meditatie en de bodyscan word je mee op reis genomen naar het rustpunt in jezelf. Vaak hebben wij een druk bestaan met overvolle agenda’s. De tijd om even rustig te zitten en bij de dingen stil te staan, nemen wij dikwijls niet.

In deze meditatielessen ervaar je weer even de rust in jezelf, waardoor de stress in je lichaam vermindert en je geest kalm en rustig kan worden. Dit heeft tot gevolg dat die rust doorwerkt in je dagelijks bestaan.

Zin gekregen om mee te doen, super leuk, je bent van harte welkom! De meditaties vinden plaats via Whatsapp beeldbellen, gewoon lekker vanuit je eigen huis. De opname van de meditatie krijg je naderhand toegestuurd, zodat je het nog eens rustig kunt beluisteren.

Voor vragen en meer informatie over de lessen, kijk op: www.es-senses.nl/contact of neem contact op met Esther Iepema (06-33708216 of [email protected]). Heb je interesse om deel te nemen aan deze groepstraining? Ga hierover in gesprek met je leidinggevende of P&O adviseur, zij kunnen je aanvraag indienen bij VOTA.

De 6-minuten meditaties van Es-senses Meditatie, kun je vinden op Youtube via deze link: https://www.youtube.com/channel/UCqh39-YoxriNuTXN96RySxg

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven