Groepstrainingen & VOTA

Groepstrainingen

Als team of groep een training volgen om gezamenlijke uitdagingen aan te gaan? Via VOTA kan je als team of groep deelnemen aan een teamtraining. Te volgen bij zes geselecteerde coaches uit onze regio. Elke coach heeft zijn/haar eigen specialisme en aanpak. Hieronder stellen de coaches zich aan je voor. Voor verdiepende informatie over de coaches, hun werkwijze en hun aanbod kun je doorklikken naar hun eigen website.

Volg je graag een groepstraining voor je team of een groepsverband binnen de school, neem dan contact op met je leidinggevende. De leidinggevende neemt contact op met de HR-adviseur.  

Ine Haagen – De enige die goed voor je kan zorgen ben je zelf, in balans met InEnergie.

De start is altijd bewust worden, want zoals Johan Cruyf zei:
” Je gaat het pas zien als je het door hebt”.

In mijn workshops en trainingen werk ik altijd vanuit de behoefte van het team en de medewerkers en de workshop is altijd op maat gemaakt. Tijdens een workshop met het team, wordt ook de kracht van de groep ingezet. Ik werk zo interactief en breinvriendelijk mogelijk en maak gebruik van de breinprincipes, zoals je in onderstaand plaatje kunt zien. Doelstelling van al mijn workshops en vitaliteit & werkplektraining is, met mijn achtergrond als PSYCH-K® Facilitator, Trainer en 360° Vitaliteit Coach, om samen te onderzoeken hoe jij in actie kunt komen om je volledige fysieke, mentale, emotionele en spirituele potentieel te benutten. Al jaren kom ik op de werkvloer bij bedrijven en organisaties en begeleid ik medewerkers individueel en in groepen naar een betere balans tussen belastbaarheid en belasting. Het heeft mijn voorkeur om zoveel mogelijk live en interactief aan de gang te zijn.

Waar kun je aan denken voor mogelijke workshops:
•          Meer rust in je hoofd, wat kan je dit opleveren?
•          Uitgerust wakker worden, het belang van slaap als
            belangrijkste herstelmoment.
•          Stress maakt meer kapot dan je lief is. Hoe kun jij
            je stress verlagen?
•          Hoe kun je beter focussen en concentreren, wat is
            het effect van afleidingen?
•          Rust roest, hoe kun je slimmer bewegen tijdens je
            werk?
•          Hoe communiceer je duidelijker en beter?
•          Communiceren via telefoon, mail, Teams, hoe kan
            dit nog beter?
•          Wat zijn op gebied van voeding op dit moment de
            gezondere keuzes?
•          Hoe kom je en blijf je op gewicht?

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op of neem een kijkje op mijn website:
https://www.inehaagen.nl/workshops-goed-voor-jezelf-zorgen/ 

Nanda Dolman - Wie schuld heeft is niet van belang, het gaat om het doorbreken van patronen.

Blijven de resultaten van uw team achter? Wordt er binnen uw team niet effectief samengewerkt of gecommuniceerd? Is er gedoe onderling? Laat WERK EN U u ondersteunen bij het coachen van uw team. Teamcoaching haalt de kwaliteiten in uw  team omhoog en zorgt dat de deelnemers effectief kunnen omgaan met elkaar en de veranderende omstandigheden van alledag, wat u weer terug ziet in de resultaten!

In een aantal coachsessies (soms zetten we ook Insights Discovery in), gaan we aan de slag met de groepsdynamiek binnen uw team. Alle knelpunten die teamontwikkeling in de weg kunnen staan, komen in onze transparante sessies helder aan het licht. We verschaffen op een levende en effectieve wijze inzichten in de onderlinge reflectie, hindernissen, belemmerende patronen en hulpbronnen binnen uw team en de relatie tot het gezamenlijke doel. Door creatief gebruik te maken van onderlinge verschillen ontstaat er synergie binnen uw team. Hierdoor steunen medewerkers elkaar en gunnen ze elkaar wat. Dit leidt weer tot een inspirerende samenwerking die het werkplezier sterk bevordert.

Borging van het geleerde is voor ons een must. Bij enige stress vallen de meeste mensen immers weer terug in oude patronen, met oud (vaak niet helpend) gedrag. Daarom besteden wij hier veel zorg en aandacht aan. Uw team heeft constructief haar kracht ontdekt, waardoor deze minder snel terugvalt qua ontwikkeling, als de situatie verandert. Ze kunnen nu immers vertrouwen op elkaars kunnen!

Wil jij aan de slag met je team, bel 06-23205411 of mail naar [email protected].

Marieke Langenberg – Vitaal in & aan je werk

Al sinds jaar en dag verzorgt Advies in Verandering groepstrainingen. Ze zijn altijd maatwerk en verschillen, maar hebben één ding gemeen: Altijd dragen ze bij aan het verhogen van je employability, vitaliteit en werkgeluk. Een paar voorbeelden van onze groepstrainingen:

Varen op eigen koers: een meerdaagse training waarin je leert om concrete doelen in je werk te bepalen, waar je kracht en je talent zit, en hoe je die inzet in je loopbaan

Werken aan werkgeluk: een workshop waarin je handvatten aangereikt krijgt om je eigen werkgeluk te vergroten.

Vitalogie: Drie dagen aandacht voor de 5 thema’s die leiden tot een vitale loopbaan (fysiologie, psychologie, ecologie, filosofie en persoonlijk leiderschap).

Een frisse blik op stress:Een groepsprogramma gericht op het hanteren van stress en het voorkomen van uitval door burn-out.

Rise & Shine! Een hele dag in een groep aan de slag met je talent en je vitaliteit; een booster voor je zelfvertrouwen!

Teamontwikkeling: Verschillende groepsprogramma’s waarin je de samenwerking, communicatie en (persoonlijk) leiderschap in je team ontwikkelt

Meer weten? Neem contact op voor meer informatie en een maatwerkvoorstel. Mijn website: www.adviesinverandering.nl

Esther Glas – Intervisie werkt

 

Intervisie werkt, mits goed begeleid en gecoacht, vitaliserend. Omdat de kennis en ervaring niet alleen, zoals bij casuistiek bespreken, gedeeld wordt, maar ook omdat in intervisie de/jouw wijsheid in jezelf geraakt wordt. Bewustworden helpt bij het maken of kiezen van de keuzes die bij jou passen. Samen in een groep veiligheid creëren door intervisie te doen, je aan de intervisie-afspraken te houden en intrinsieke motivatie te ervaren, maakt niet alleen de groep, maar ook het individu sterker. Ervaren dat we, ook in onze kwetsbaarheden, niet veel van elkaar verschillen sterkt ons om vitaal en zelf bewust te leren. Dat maakt je niet alleen als professional, ook als mens levendiger.

Voor meer informatie over intervisie: https://www.linkedin.com/posts/glaswerkt-in-loopbaan-en-werk_kwetsbaarheid-schaamte-samenwerken-activity-7020721658101407744-wq-N?utm_source=share&utm_medium=member_ios

Ben je nieuwsgierig? Dan ben je van harte welkom in mijn werkruimte in De Kaemer in Hengelo, aan de Enschedestraat 47 of je kan me bellen of mailen. Telefoon: 0621874644 - Email: [email protected] - Website: www.glaswerkt.com - Facebook Glaswerkt in loopbaan, werk en leven, training en coaching @WerktGlas

Eline de Roo - Teamtraining

Als je beter in contact bent met jezelf, sta je ook beter in contact met anderen. Vaak ligt hier de basis om met teams aan de slag te gaan. Dus is de balans in je team weg? Durven collega’s elkaar geen echte feedback te geven? Of is er veel onderling gedoe? Dan ga ik graag met het team, en de afzonderlijke individuen, aan de slag om stappen te zetten.

Je bent directeur, teamleider, HR-manager of je hebt een andere aansturende rol en ziet dat het beter kan in je team. Ik bespreek graag met je wat een goede aanpak kan zijn. Want elk team en elke organisatie is weer anders. En samen bepalen we wat het traject moet opleveren.

In een training of programma richt ik me bijvoorbeeld op professionele communicatie, persoonlijk leiderschap of cultuurontwikkeling. Zo werken we aan echte impact en een waardevolle omgang binnen teams.

Meer weten of vrijblijvend kennis maken?
Telefoon: 06 215 34 887
Email: [email protected]
Website: www.aucella.nl
LinkedIn: www.linkedin.com/in/elinederoo/

Esther Iepema - Groepstraining ‘Het wijze lichaam’


Ben je op zoek naar een groepstraining voor jou en jouw team waarbij ontspanning, bewustwording, lichaamswerk en ademhaling centraal staat? Dan is deze training van Es-senses echt iets voor jullie!

Mijn naam is Esther Iepema (Es-senses) en ik werk met heel veel plezier en enthousiasme met individuen en groepen aan bewustwording en bewustzijnsontwikkeling. Hierbij gebruik ik het lichaam als ingang.

De basis bestaat uit diverse lichaamsgerichte- en ademoefeningen. Dit kan naar eigen wens zo simpel als uitgebreid uitgevoerd worden. Het is een training waarbij er ruimte is om te spelen met het mogen uitproberen wat voor jou werkt met oog op ontspanning, je eigen behoefte en de groepsbehoefte. Mocht er een specifiek thema (grenzen, communicatie, veiligheid/onveiligheid, groepsdruk etc.) binnen jullie team spelen, is maatwerk mogelijk. Ditzelfde geldt voor de groepsopstelling (met of zonder paarden).

Het lichaam bestaat uit ontzettend veel onderdelen, processen en verbindingen, waardoor het kan functioneren als één geheel. Wanneer er sprake is van onbalans streeft het systeem er altijd naar om weer in evenwicht te komen. Luisteren naar je lichaam kan je leren door bewust te worden van je lichaam en ademhaling. Tegelijkertijd een prachtige metafoor voor een/het team. Vanuit deze gedachte is alles en iedereen even belangrijk.

Ben je enthousiast geworden en wil je met jouw team aan de slag? Ga hierover in gesprek met je leidinggevende of P&O adviseur, zij kunnen je aanvraag indienen bij VOTA. Mocht je meer willen weten over deze groepstraining, neem dan gerust en vrijblijvend contact met mij op via: www.es-senses.nl[email protected] of 06-33708216.