Workshop: De pedagogische OOP'er

Maandag 13 november 2023 van 15.30-18.30 uur


Ben jij regelmatig een eerste aanspreekpunt op school? De OOP’er van deze tijd is niet alleen maar facilitair en/of ondersteunend verantwoordelijk, maar onderhoudt ook contacten met leerlingen, ouders en collega’s. Deze workshop is geschikt voor OOP’ers in het onderwijs die vaardiger willen worden in de omgang en communicatie met leerlingen, ouders en collega’s.


Trainer
De workshop wordt verzorgd door Marjo. Het beste uit mensen, teams en organisaties halen is haar drijfveer in haar werk als trainer en (team)coach. Haar kracht zit in het uitdagen van mensen om hun doelen te bereiken op een effectieve manier met respect voor zichzelf én de ander. Haar ruime trainings- en coachervaring in verschillende sectoren maakt haar gemakkelijk en breed inzetbaar. Ze is bekend met veel modellen en methodieken, waardoor ze gemakkelijk kan aansluiten bij leerstijlen, motivatie en het werk dat mensen doen. Ze kan erg genieten van mensen die groeien, zeker als dit ook uitwerkt op hun omgeving: hun team en/of organisatie, relaties verbeteren en de kwaliteit van het werk verhoogt.
Mensen typeren haar als: gedreven, enthousiast, laagdrempelig, veilige sfeer creëren, doelgericht, praktisch, nuchter, gestructureerd, zelfreflectief, tactvol communiceren en confronteren, aansluiten bij deelnemers en hun werk, gebruik van humor, creatief en uitdagend.


Praktische informatie
Deze workshop duurt ca. 3 uur en wordt op een prettige wijze onderbroken door eventuele kleine pauze-momenten.


Heb je interesse om deel te nemen aan deze workshop op 13 november 2023 van 15.30-18.30 uur? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging via VOTA. Uiterlijk 1 dag voor de workshop ontvang je per mail een uitnodiging voor de workshop. Heb je vragen over de workshop of over je aanmelding? Mail deze dan naar [email protected].


Er is een maximum aantal van 10 deelnemers voor deze workshop. Wanneer het maximum aantal is bereikt en u meldt zich aan, dan wordt u op de reservelijst geplaats. Indien een deelnemer zich afmeldt voor de workshop, wordt deze plek ingenomen door de eerste persoon op de reservelijst en ontvangt hij of zij bericht van ons.


Als er nog veel animo is voor deze workshop, wordt in overleg met de deelnemers op de reservelijst gezocht naar een alternatief moment om deze workshop nogmaals aan te bieden.

Aanmelden Workshop: De Pedagogische OOP'er